Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockyzone

Marketing

Fotonatječaj Rocky Training (t-potral nagrađuje)

Legenda se vratila! Pripremite se, jer 22. ožujka u hrvatska kina dolazi 'Rocky Balboa!' Za one koji eventualno ne znaju ili su premladi da bi to znali, riječ je o najnovijem nastavku kultnog filmskog serijala nastalog još davne 1976. godine, koji je označio prekretnicu u karijeri Sylvestera Stallonea

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Serijal o talijanskom pastuhu i boksaču autsajderu, koji je već dogurao do šestog, prema najavama i posljednjeg, nastavka, samo je na američkome tržištu zaradio preko pola milijarde dolara i priskrbio tri Oscara, uključujući one za najboljeg redatelja i najbolji film!

Kao zagrijavanje prije početka prikazivanja 'Rockyja Balboe' u kinima, T-Portal je, u suradnji s Continental filmom, samo za vas pripremio originalni nagradni natječaj Rocky Photo Training Tribute!


Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Što vam je dakle činiti? Pošaljite nam fotku sebe, prijatelja, poznanika i/ili člana obitelji u jednoj od poza već legendarnog Rockyjevog treninga pred veliki meč.

Sjetite se samo trčanja po stepenicama Philadelphia Museum of Art, danas poznatih i kao Rocky Steps, a kao inspiracija neka vam posluži i prepoznatljiva pjesma 'Eye Of The Tiger', svojevrsna Rockyjeva himna nominirana za Oscara 1983.


Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Najuvjerljivije, najotkačenije, najoriginalnije ili jednostavno najbolje fotke nagrađujemo nagradama iz filma. Za trećeplasiranog smo pripremili originalnu majicu kratkih rukava i znojnik, drugoplasirani će osvojiti majicu, znojnik i originalni plakat filma, dok će pobjednik osvojiti kompletan Rockyjev paket: majicu kratkih rukava, znojnik, majicu dugih rukava s kapuljačom i pozivnicu za dvije osobe za hrvatsku premijeru filma. Nedostaje samo Apollo Creed!

Stoga uskočite u trenirku, tenisice na noge i/ili boksačke rukavice na ruke i neka fotić radi svoje.

Fotografije umjerene veličine šaljite na e-mail adresu rocky@tportal.hr i očekujte izvješće našeg stručnog ocjenjivačkog žirija.

Za nadahnuće preporučamo vam trailere iz novog filma. Možda vam pomognu pri izboru vaše Rocky scene. Ljubitelje trivije zanimat će i informacija da su čak dva citata iz originalnog Rockyja uvrštena u trailer za ovogodišnju dodjelu Oscara. Znate ono: Adriaaaaan....!


ROCKY BALBOA TRAILER


www.tportal.hr

Post je objavljen 24.02.2007. u 01:32 sati.