Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/0comics

Marketing

2-3 PAMETNE ZA POČETAK

0comics posvećen je svakome tko je ikada, držeći olovku u ruci, sanjao o pričanju fantastičnih priča i svakome tko se oduševio pri pogledu na zanimljiv crtež i žudio za mogućnosti da stvori nešto jednako uzbudljivo.
Strip je tzv. 9. umjetnost,a svi vi ste njegovi potencijalni stvaratelji. Ako imate ideju i ako posjedujete mogućnosti (koje ne zahtijevaju ništa više do praznog papira i olovke), pola posla ste već odgulili. Svatko može biti strip crtač. Čar stripa je u tome što vas ne ograničava tematikom, stilom, vremenskim rasponima niti prostornim rasporedom. Nudi bezgranične mogućnosti i daje vam priliku da budete "bog svoje priče".
Ključni element stripa jest ideja. Vaša crtačka vještina je sporedna stvar. Što se nas tiče, strip može biti vizualno prikazan šiša-glišama, ali jednako interesantan i uzbudljiv kao bilo koje remek-djelo dok god sadržava odličnu ideju. Zato, ako vam je ikada sinula kakva zakon priča, a vi ste plakali nad papirom jer "vi to ne možete", sram vas i stid bilo. Zapovijed svima glasi: prenesite ideje na papir, jer se one lako izgube u vašim prebukiranim rasporedima. Dozvolite da one budu vaš ispušni ventil u današnjici koja nas uvlači u kolotečinu rutinskog življenja.
Stvorite svoj stil, podijelite ga sa svima i ne zaboravite da je pred vama bezbroj mogućnosti. Srećno!

0comix Team


Post je objavljen 21.02.2007. u 23:39 sati.