Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zekoservisi

Marketing

NOD32 - najbrži antivirusni softver na Microsoft Visti

Image Hosted by ImageShack.us Antivirusno rješenje NOD32 najbrže je u skeniranju izvršnih kodova i najbolje je antivirusno rješenje na platformi Vista antivirusni sustav NOD32 dobio je 42. po redu nagradu Virus Bulletina - VB100. Ovog puta testiran je rad antivirusnih programa na Microsoftovom operativnom sustavu Vista Business Edition (32-bitnom), a NOD32 proglašen je najbržim od petnaest testiranih programa. NOD32 i dalje je vodeće antivirusno rješenje na tržištu, s najviše VB100 nagrada.
"Tijekom zadnjih devet godina ESET je dobio 42 nagrade VB100 Virus Bulletina, više od bilo kojeg drugog proizvođača," kaže John Hawes iz Virus Bulletina.

"Na zadnjim testovima NOD32 je imao savršene rezultate, bez ijedne greške, kao i impresivnu brzinu - što ga čini najboljim antivirusnim rješenjem na platformi Vista.""Slavimo svoju 42. nagradu VB100, koja još jednom dokazuje da je NOD32 najbolje rješenje za široku paletu operativnih sustava," kaže Andrew Lee, vođa istraživačkog tima u ESETu. "


NOD32 je najbrži antivirusni sustav na Windows Visti, a ujedno i najbolje, najbrže i za korisnika najjednostavnije rješenje za borbu protiv zloćudnih programa." Diskretni antivirusni sustav NOD32 malim i poslovnim korisnicima nudi potpunu zaštitu.


NOD32 se nadograđuje automatski, bez ometanja rada drugih aplikacija, te tako korisnicima pruža zaštitu i od najnovijih prijetnji. NOD32 radi i na 32-bitnim i na 64-bitnim verzijama Windows Viste, a najnovija verzija 2.7 koristi ThreatSense® tehnologiju, sofisticirani sustav za detekciju koji proaktivno štiti korisnike od novonastalih prijetnji, nepoznatih virusa, trojanaca, spywarea, rootkita i phishing napada.

NOD32 je uvjerljivo najbrži AV, i na XPu i na Visti, troši iznimno malo sistemskih resursa, ima najbolju detekciju, i poznatih i nepoznatih virusa, svakodnevno i brzo se nadograđuje, odlično se integrira u sustav, i već godinama, na najprestižnijim svjetskim testiranjima, nije propustio ni jedan podmetnuti virus !

NOD 32 LINK pregledaj pogledaj isprobaj zaključi!!!!!



ps-recenzije.net


Post je objavljen 20.02.2007. u 21:00 sati.