Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mistressninella

Marketing

Better Days

Photobucket - Video and Image Hosting


Opet malo o ljudima koji smatraju da sama činjenica da postoje na ovom svijetu da im daje pravo da guraju svoje noseve tamo gdje im nije mjesto.


Situacija 1
- dođem u jednu, neću imenovati, privatnu polikliniku iz nekih xy razloga kad tamo sretnem xxy babetinu koja sve živo mora znati. Ok, ono pristojno "dobar dan" sa tenzijom ka "doviđenja" odradim, kad počne serija - pa šta ovdje radiš, pa šta ti je, pa šta ti je u fascikli, pa joj joj joj, nije tebi ništa, ovo ono..

It makes me puke. Really.


Situacija 2 - u dućanu sam i kupujem muesli, kikiriki maslac i kinder jaje. Ničim izazvana, babetina kraj mene stane i komentira da bacam novce na gluposti. Jednostavno nisam mogla vjerovati. Samo sam se okrenula i produžila do kase, uzela cigarete i bye-bye.
Whatta fuck iliti koji kurac koga zanima na što ja trošim novce? Ja sam ih zaradila, stoga ih imam pravo trošiti kako hoću, na šta hoću i gle hoću, pa makar kupila kontejner kikiriki maslaca kao doživotnu zalihu.


Situacija 3 - Pitanje - rastala si se? Da. I onda slijedi bujica - aaaajme, pa kako, pa zašto, pa ŠTA NISI MOGLA POTRPJETI MALO, ono, zbog djeteta???

Tu grizem.


Pardon my french, ali to se stvarno nikoga ne tiče, pogotovo ne xy osobe koja mi stvrno ne znači ama, ali ono, ama ama baš ništa u životu. Dakle, odjebi.


To je moja stvar, trpjeti nisam više mogla jer sa takvim - sada to uviđam - kretenom je bilo kakva vrsta suživota na obostrano zadovoljstvo jednostavno nemoguća. One-way užitak nije moj stil. I ja volim se osjećati lijepo, ugodno i sretno.

A ta sranja tipa trpljenja zbog djeteta - e to sigurno ne prolazi. Dijete nije glupo i dijete osjeća i jako dobro zna kada je tata pička i mamu pravi budalom. Isto tako zna, premda ne može objasniti zašto, da je mama užasno ljuta na tatu i da je tata taj koji stalno sere po mami i govori "ona tvoja majka" ili "beštija, vještica, pička, pijavica" i milijardu drugih komplimenata.

Trpljenje? Hvala, ali NE hvala.

Neke detalje ću izostaviti čisto iz, nazovimo to tako, dovoljnog samopoštovanja prema sebi da ne govorim o osobnim sranjima koja se direktno tiču TE osobe koju nazivam EX.



UF.. primjećuje se da sam furious, zar ne? Bijesna sam na tu glupu birokraciju i na retardirane ljude, kao i na kišu koja pada baš danas kada imam razloga osjećati se sretnom.

Ja obožavam kišu, no ne volim ju kada imam priliku izaći van u ugodnom društvu napraviti koji korak više.


Photobucket - Video and Image Hosting

evo mali zakašnjeli kalendarčić za ovaj mjesec.

tek toliko, kao dokaz dobre volje.


just an expression, my dear.

Post je objavljen 20.02.2007. u 15:45 sati.