Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miculin

Marketing

Dnevno mi fali 24 ure

Dnevno mi fali 24 ure tako da bi mogla malo više spavat, vidit sve one ljude koje želin vidit, igrat na igricu malo više, spojit se na net duže od 15 min, šetat svaki dan, izrađivat više stvari od priručnog materijala, pogledat više filmova, više puta godišnje otić u teatar i tako dalje i tako dalje i tako dalje................
Pogađate da zato i nisan ništa pisala ovih dana...
Ali nema veze.
Možda ovi ili idući vikend oden pinku u Zg da mi guzica vidi puta i ljude koji mi žive gori. Možda Mili ija odemo sa Suncokretom Junior i Senior u beli Zagreb grad, još ćemo vidit, puno nam se stvari triba poklopit. A uželila san se em puta em svita koji mi živi po Zg i koji nisan vidila deboto od Božića. Jedva čekan.
Nego, iman jednu važnu vijest-Mili je napokon da zadnji ispit neki dan!!! Sritna san ka malo prase. A to je i zato šta više neće bit onako nervozan za vrime ispitnih rokova. Jutros je lipo iša dogovarat se za diplomski. Lipo!
Totalno san se zakačila za neku igricu Syberia. Jedino me živcira šta ne postoji nekakva mapa pa da mogu u sekund se negdi stvorit, nego moran trčat non-stop! Inače mi je ovo prva igrica, nisan baš od toga (osim solitaira i zmije na mobu).
Sad iden priji u Zagreb pisat mail.
Guštirajte!

Post je objavljen 19.02.2007. u 21:26 sati.