Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nestalaubeskraju

Marketing

Posjet drage mi prijateljice :

Pa sad....ovaj blog nije moj prvi, ali ovo je jedini kojeg imam namjeru održati na životu dokle god ne raskrstim u potpunosti sa blog.hr-om. Dakle, prije ovo postojao je još jedan moj blog zvan BUNDEVICA. Nedavno se sjetih njega i moram reći da mi nedostaje. On spremno tamo stoji izbrisanog koda za dizajn u nadi da ću se smilovati i ponovno ga pokrenuti. Ali umjesto toga odlučih Bundevicu pozvati ovdje. S vremena na vrijeme javit će se bundevica sa svojim malim pričicama. Pozvala sam je kod mene u NEdođiju. Pristala je iako ima posla i u drugim pričama. Pepeljuga je nakratko ostala bez kočije. A sada prepuštam pozornicu bundevici i njenom prvo javljanju.....

Početak Bundevice:

Heh, kako je Bundeva nastala? Jednostavno. Iz moje želje da anonimno opišem ono što se događalo mojoj prijateljici. Sve je stvoreno iz šale. Prvi post je bio jedini pravi. Govori je o osobi koju znam na način da je nitko ne prepozna. Sada ću ovdje objaviti ponovno taj post jer Bundevica će sada biti oživljena....morate se malo upoznati. Inače naslov je stih iz meni jako drage pjesme.

....They're tryin' to dig into my soul....They're tryin' to take control...

Jednom, ne tako davno, svijetom je šetala mala bundevica! Bila je u potrazi za sobom, dakle svojim karakterom i svim sličnim! I baš je bila u onim najosjetljivijim godina puberteta kada su utjecaji okoline ostavljali snažniji utjecaj na njenu psihu nego što je itko želio priznati! I tako je ona putovala, šetala i tražila druge slične njoj, koji će joj odgovarati i uz koje će se dobro osjećati! Srela je kruškicu! Zanosnu malu kruškicu koja je bila toliko samouvjerena i sigurna u sebe i smatrala je da je popila svu pamet ovoga svijeta! I to nije bilo sve! Uvjerila je našu malu bundevicu, da ona zapravo nije bundeva nego poveća kruška! No svi znamo kako je lako navesti mlade da vjeruju u nešto i da postanu nešto što zapravo ne žele! To je utjecaj društva! I tako je naša bundevica bila uvjerena da je zapravo kruška! I bila je u to uvjerena sve dok nije odrasla i sazrijela i shvatila da je ona bundeva i da to nitko ne može niti će promijeniti!
Ova je priča posvećena mojoj prijateljici koja se jako puno promijenila odlaskom u srednju školu i postala je sve ono što je nekoć prezirala! Postala je osoba kojoj okolina diktira ono što joj se sviđa, ono što želi, ono što misli, skraćeno ona je postala bezlična osoba koja više nema nijedno obilježje koje ja kao njena prijateljica mogu prepoznati kao njeno i samo NJENO!
Nadam se da će ona sazrijeti i postati ono što ona zaista želi! I da će napokon shvatiti da neće biti neprihvaćena od društva ako iznese svoj stav koji se protivi stavu mase!
Evo to je sve od mene!
Poruka: Nemoj da vam društvo utječe na život u tolikoj mjeri da se izgubite i jednostavno više ne znate tko ste!


To je to, Bundevica se vratila svojoj Pepeljugi, a ja svojoj Nedođiji.

Pozdrav vam upućuje,

Petar Pan u haljini
u suradnji sa BUNDEVOM.


Post je objavljen 22.02.2007. u 12:12 sati.