Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kreteninadjelu

Marketing

Živjelo pravosuđe

Hm, ajmo ovako...
Ana Magaš, koja je u samoobrani ubila supruga koji ju je redovito zlostavljao, vrijeđao i ponižavao, je dobila 9,5 godina zatvora... Nakon žalbe je smanjena kazna na 8 godina... I onda još jedna žalba, na 5 godina... Ali dobro, zadržat ćemo se na onih 8 smijeh

Neposredno prije smrtonosnog uboda, utvrđeno je da je Lucijan lijevom rukom Anu držao za vrat, dok joj je desnom obuhvatio noge. Ana Magaš je u tom trenutku iz ladice izvadila nož i preko ramena zarila suprugu nož u leđa.

-Slobodna Dalmacija


- Lucijan, pogotovo kad bi popio, moju je kćer ponižavao u društvu govoreći joj da je glupa, da je nitko i ništa, da nema završen fakultet, rugajući joj se pred svima da je debela...

-Gloria



Dok neki tamo kreten, čije ime se ne zna (zbog čuvanja identiteta žrtve, mo'š mislit, prije zbog čuvanja identiteta tog kretena), dobije također osam godina za neusporedivo odvratniji zločin... Taj "čovjek" je dvije godine redovito silovao (vaginalno, analno... you name it) svoju maloljetnu pokćerku, i za to dobije osam godina zatvora... (24 sata)

Daklem, živjelo hrvatsko pravosuđe... Dvije godine siluješ svoju maloljetnu pokćerku (za takve je mala šansa da će se popravit, jednom kad izađe iz zatvora opet će silovat), dobiješ osam godina (jedino što me tješi je to da će taj tih osam godina proživljavat sve kao i njegova pokćerka, čak i više yes to što su nam lopovi i ubojice u zatvorima, ne znači da nemaju bar nešto morala smijeh ). Jednom u devet godina popizdiš i ubiješ kretena koji te vrijeđao, maltretirao, i tukao (Ana je to učinila u strahu za svoj život, dakle sumnjam da će se ponovit, tj da je agresivna), dobiješ i više.

Bravo, bravo za hrvatsko pravosuđe hrvatska thumbup

Post je objavljen 17.02.2007. u 23:01 sati.