Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluf

Marketing

drugaporeduštafeta

Image Hosted by ImageShack.us
Photo by: Neki profi fotograf


KAKO JE NASTALA „BRUNHILDA“







Nova verzija štafete kruži blogosferom. Tako je draga moja Santea meni predala zadačić i ja ga kao prava dobra blogerica sa zadovoljstvom ispunjavam.

Ak niste znali u filmu „Robin Hood – muškarci u tajicama“ (za ostale verzije nisam ziher) Brunhilda je ona debela družbenica (ili sluškinja?) Robin Hoodove Ljubljene.
Vjerojatno mi je nakon prvog gledanja tog filma to nadasve duhovito ime ostalo pospremljeno u nekom od sporednih pretinaca mog mozga.

Zatim, prije skoro 10 godina, bio je organiziran jedan maskenbal na kojem su najbolje i najoriginalnije maske bile nagrađivane. Moja prijateljica i ja dale smo si truda i smišljale masku, a onda smo si dale još više truda i napravile tu masku. Ja sam bila djevojčica – s kečkicama, pjegicama, varalicom u ustima, partiklom (ili babarinom), bočicom u džepu, pelenama od filca i u velikom overolu koji je moja Majka sašila od starog roza šlifera; a moja je prijateljica bila sva u igračkama. Naime, na jedne štrample i staru majicu našile smo hrpetinu plišanih igračaka (vidi sliku). Ako me sječanje ne vara – izbrojale smo ih oko 300.
Igračke smo posudile sa svih strana, nismo mi same bile ponosne vlasnice tako velike kolekcije.
Kada je to sve bilo pripremljeno trebalo je smisliti što ćemo izvesti pred publikom i kako ćemo se predstaviti, tj.kako se naša maska zove. Počelo je s „Ja i moje igračke“ ili „Dijete i njene igračke“, pa „Curica i njene igračke“...ali sve to nije bilo to. Mora biti savršeno. Mora imati smiješan prizvuk i mora biti originalno.
Onda je „Brunhilda“ odlučila isplivati na površinu i tako smo postale „Brunhilda i njene igračke“
Nakom toga Brunhilda je postala moj alter ego (hehe). U svakoj situaciji koja je bila duhovita i zabavna ja bih se predstavljala kao Brunhilda. Čak i ljudima koji me poznaju, čisto neka interna zezancija.
I tako, kada sam otvarala blog i kada sam trebala upisati nick, nije bilo nikakvih dvojbi, Brunhilda je bila prvi, posljednji i jedin izbor.

A naziv bloga, "Brunhildina zamka mala"....eh...Naime, blog sam otvorila sasvim slučajno (o tome sam pisala u prvojporeduštafeti) i kad sam trebala upisati ime bloga ostala sam zatečena. Što sad? Kakvo ime bloga? Pa sam si onda mislila, ako sam već uzela nadimak Brunhilda, onda i ime bloga mora imati neke veze s tim. I jednostavno sam doslovno bubnula: Brunhildina zamka...Ali onda mi je nešto falilo. Ah, nikad ja zadovoljna. I opet, nakon par sekundi bubnula sam na sve to još i mala. I tako je moj blogić dobio ime "Brunhildina zamka mala"

Bila je ovo kratka povijest moga nicka, pa lijepo molim sljedeću petorku, ako su voljni, da napišu svoju priču na istu temu:

1.Milka s lješnjakom
2.Crescendo
3.Vještica
4.Stellari
5.ExoticaFizz

Post je objavljen 17.02.2007. u 19:41 sati.