Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/harrypottercro

Marketing

Tko ubija Harry Pottera

SEDMI, ujedno i posljednji nastavak priče o malom čarobnjaku Harryu Potteru u trgovine dolazi 21. srpnja, a nakon što je autorica J. K. Rowling najavila da će glavni lik možda umrijeti, britanske kladionice zatrpane su okladama na imena potencijalnih ubojica legendarnog lika iz romana.
"Potteromanija" koja traje već nekoliko godina kulminira ovih dana klađenjem na ime ubojice kojeg pokušavaju pogoditi tisuće Britanaca, nakon što je autorica romana J. K. Rowling objavila da postoji mogućnost kako će Potter u zadnjem nastavku umrijeti. Vlasnici kladionica u Velikoj Britaniji zadovoljno trljaju ruke, jer je interes ogroman, a neki se čak klade na to da se mladi čarobnjak sam ubio.


Ipak, glavni osumnjičenik zasad je Lord Voldemort, pa kladioničari koji ulože upravo na njega mogu očekivati dvostruku novčanu dobit. Puno je isplativije, ali i riskantnije, kladiti se na Harryjevu najbolju prijateljicu Hermionu ili pak kolegu Rona.

Opsesija pustolovinama Harryja Pottera ide toliko daleko da je britanski lanac knjižara Waterstones najavio otvaranje telefonske linije na kojoj će specijalizirani stručnjaci pomagati čitateljima koji će (pre)teško prihvatiti smrt omiljenog junaka.

P.S Ja osobno mislim da ce ga ubiti Hermiona i to u namjeri da ga spasi.Htjet ce pogoditi Voldemorta Avada Kedavrom i slucajno ubiti Harryja.Kada vidi sto je napravila ubija i sebe...(to su dva vazna lika koja umiru u zadnjem djelu)
To je moje mišljenje



Evo usput koja slika iz petog filma

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 23.02.2007. u 00:21 sati.