Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/powerofme

Marketing

USNE TVOJE SLAĐE SU OD VINA

Ne, nemojte sada očekivati neku pjesmu ili nešto, samo nisam znala što da stavim kao naslov. No, dobro, možda je malo naslov povezan s mojom Ljubavi i valentinovom. Bilo mi je jako slatko. Naravno. Što drugo očekivati? Pitate se što sam dobila? Dobila sam buket crvenih ruža i prekrasne naušnice. Baš sam se rastopila. A ja sam dragom kupila slonića sa srcem i pošto me pilio kako želi moju sliku imat, kupila sam prekrasni okvir, razvila jednu sliku i to mu sve poklonila. Uglavnom, najbitnije mi je da je on zadovoljan. Joj obožavam ga!! Bila sam vikala na njega sad jedan dan. Sjebo je nešto, ne namjerno, ali trebao je misliti malo. Pa sam popizdila malo. Nije mi ni riječ rekao, pa sam se osjećala kao da vičem sama na sebe.lud Rekao mi je na kraju tiho (tako slatko) oprosti, u pravu si. Poljubio me nježno i pitao jel se ljutim. Nisam se više naravno ljutila, ali malo sam glumila uvrijeđenost. Bio mi je tako sladak. Obožavam ga.
Inače, ovaj mi je tjedan prošao jako brzo. Kao i početak cijele ove gofine. Pa već je sredina drugog mjeseca. Pih. Prebrzo ću ostarit.
Danas je bilo zakon u školi. Kao neke maškare su bile. Ja se naravno nisam maskirala. Meni je moja maska najbolja. Mojca mi je bila dobra. Ne, moja maska je najbolja. Složila sam se. Ona je baš pojava. Super je. Za nju mogu reći da je profesor kojeg volim. Nije zajebana. Super je. Ima mušica, kao i svi mi, ali je u principu svi vole. Nisam još čula ništa loše o njoj. Kad bi bar većina profa bila kao ona, ili bar slična malo. A ne kao ova iz gerografije, koja ne voli ni svoju sjenu. No neću se sad raspisat o tome. Nije vrijedno prostora.
Malo mi je ne vezan post, ali boli me. Volim samo ovako nabacivat misli. Danas idem u grad (ako Bog da) s dragim. Idemo mu kupit tenisice (tj.on ih ide kupit, a ja ću bit moralna podrška) i moram sebi pogledat za donji dio trenirke. Treba mi za trening. Jesam li što zaboravila? Mislim da nisam. To je to. Točka. Pozdrav! zujo

Post je objavljen 16.02.2007. u 13:48 sati.