Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cristianoronaldoportugal

Marketing

Barcelona prodaje Ronaldinha ili Eto'oa da bi mogla kupiti C. Ronalda

Image Hosted by ImageShack.usBarcelonina uprava odlučila je da će prodati Ronaldinha ili Samuela Eto'oa kako bi mogli financirati transfer Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda.

Tako priče o Ronaldovom odlasku iz Manchestera u Primeru, koje su se do nedavno činile kao znanstvena fantastika, postaju sve realnije.

Kako piše španjolska Marca, odluka je donesena ranije i nema veze s nedavnim neslaganjima Eto'oa s Ronaldinhom i trenerom Rijkaardom, nakon što je Kamerunac odbio ući u igru pet minuta prije kraja utakmice.

Barcelnonin kapetan Carles Puyol je potvrdio da se između Ronaldinha i Eto'oa radilo samo o nesporazumu: "Ronaldinho nije želio kritizirati Eto'oa. Stvar je riješena kad su obojica objasnili svoja stajališta".

U prilog tome ide i dobra atmosfera na jučerašnjem treningu Barce, na kojem su Brazilac i Kamerunac pokazali da su u dobrim odnosima. Ipak, uprava je odlučila da će jedan od te dvojice igrača napustiti klub, te se tako Barcelona pridružila Real Madridu u lovu na Ronalda.

index.hr

Post je objavljen 15.02.2007. u 21:59 sati.