Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sobba

Marketing

APEL: DAJMO GROZDOVIMA DA ŠEVE

objavljeno NA XPORTALU, 30.1.2007 7:27:19

Zamislite, u 21. stoljeću događa se da nekoliko frigidnih žena i frustriranih mlohavih pišulinaca nameću svoj hrvatskoj djeci krajnje idiotske teze o seksualnosti. Nisu to samo debilne teze, one su štetne. Nije sad vrijeme da se sprdamo s kreatorima tih nazadnih ideja, jer štajaznam, ti tipovi ne mogu održati erekciju dulje od 28 sekundi prije preuranjene ejakulacije par exellance… vrijeme je da se zapitamo kud plovi ovaj čudoredni hrvatski Titanic?
Činjenica je da je aktualnoj vladajućoj garnituri puno bliži licemjerni proklerovski svjetonazor po kojem će djeca koja budu masturbirala oslijepiti i izrasti u poremećene seksualne manijake, nego moderni, znanstveno opravdani i nadasve logični fakti. No logični zdravim i normalnim ljudima koji uživaju u seksu, bogom danom seksu, toj najugodnijoj djelatnosti civiliziranih muškaraca i žena u bilo kakvoj hetero, bi ili homo kombinaciji.
Ja stvarno mislim da zapravo zaziru od seksa i svega vezanog uz seks ti truli grozdovi hrvatskog apsurda, i radi vlastitih frustracija, osobnog neuspjeha i nemogućnosti uživanja u nesputanom vođenju ljubavi ili pak seksa zbog seksa samoga, nastoje sjebati naše buduće naraštaje. Jer ako ne mogu ili ne znam ja, zašto bi vi uživali, kao da poručuju!
Zaziru od prezervativa? Zaboga, od tog posljednjeg Mohikanca, jedinog živućeg kišobrana koji nas čuva od opasnih kiselih kiša, tog posljednjeg uporišta, hrabrog ratnika što u ime svih nas ponosito stoji na barikadama i boleštinama poručuje smiono – No Pasaran! Zaziru nesretnici od tog posljednjeg iole učinkovitog čuvara zdravlja nas zdravih koji težimo još vežem zdravlju, pa se ševimo što češće i što dulje. Kao da i mi sami ne bi bili najsretniji da nam ne treba ta umjetna i neudobna tampon zona između naše dike i predmeta svih naših čežnji, pa bila ona vagina slasna, il rodica joj guzica što živi preko puta!? Al svjesni smo da s tom plastičetinom možemo 99 posto sigurno jebati, a bez njega praktički 99 posto sigurno u današnje vrijeme najebati.
Što je tim ljudima? Gledam ih na TV-u, mladi su, nisu nešto prelijepi, al da se potrude mogli bi nešto pojebati, garantiram. Bilo bi možda dobro da ih netko opali, da doznamo njihove skrivene želje. Uh, takvi ih imaju pregršt, ni sanjati ne možete koliko su perverzni!
Zaboga ljudi, vidjeli ste što je vaša bolesna filozofija učinila afričkom kontinentu. Zbog križarskih prenemaganja pola kontinenta umire u najgorim mukama!
Dopustite djeci da se ševe, i osigurajte im da se ševe sigurno. Recite im ono što je opće poznato, dokazano i znanstveno utemeljeno. Upozorite ih na rizike. I recite im, da je najbolje voditi ljubav s nekim koga voliš, koga poznaješ kao sebe samoga i koga uživaš zadovoljiti. Recite im da se ševe i da budu sretni. Dajte ljudi, poševite se konačno umjesto da jebete nas i našu djecu u zdrav mozak.


Post je objavljen 15.02.2007. u 17:08 sati.