Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sobba

Marketing

JEBO VAS SVE DAVID BECKHAM

objavljeno NA XPORTALU, 12.1.2007 19:28:44

Poznavajući američku deficitarnu pamet, uopće se ne bi začudio da se europski nogomet ili ti soccer, stvarno popularizira nakon preseljenja Davida Backhama na nekad popularni prekooceanski kontinent prema kojem smo donedavno čeznutljivo gledali. Jasno, ne ide metrosexualus David tamo, jasno je svima, ne ide reklamirati balun, kako se preserava po medijima, nego da uzme 250 milijuna dolara koliko će mu isplatiti za pet godina nastupanja u američkome dresu kluba LA Galaxy. Na dnevniku RTL-a prenijeli su anketu među gringosima, što misle o dolasku engleskog šminkera, u Los Angeles konkretno, jer ovaj odmah stiže u Hollywood, a neki je lik, Americano vulgaris, mrtvo ozbiljno izjavio - da ga ranije LA nije privlačio, ali da sada ozbiljno razmišlja da preseli tamo, kako bi bio bliže Euro ljepotanu. Pa jebote, jesam li ja lud ili su svi ti ljudi debili, umno retardirani, zadojeni bolesnici koji bi valjda i govno pojeli, da na njemu piše Beckham???! Koji je faktor taj latentni peško, piskutavi maneken koji je sav svoj, doduše neosporni talent kada je o balunu riječ, gurnuo u drugi plan pred fashionom i celebrity sranjima?? Oćemo li gledati nogomet, igru, ili ćemo ko pičke tepiti igrače i ono što (ne)nose na sebi? Pa jebote. Neću ga uopće žaliti, a treba ga žaliti jer da nije bilo tih celebrity cirkusa, on bi sigurno još igrao. U Madridu ili Manchesteru. Ostalo bi mu još snage koju mu je ovako isisala ona njegova drolja, i sve one «piškit ću & kakit ću» baze… kupit ću ti srećo, mila moja, prsten od 10 milijuna funti jer sam te povrijedio kad nisam primijetio da si nokte obojila novim crvenim tonom koji je za 0, 0014592 nijanse drukčiji od crvene koju si nosila jutros… oprosti mila, ne znam što mi je bilo, o bože, kako sam te mogao tako povrijediti… hoćeš li mi ikad moći oprostiti, o Victoria!
Ne bi za sve njegove pare napravio od života takvu pizdariju, bio klaun kojem se pola svijeta smije, a ostatak povampirene marve koja ga tobože voli, zgazili bi ga u trenu u stampedu bolesnog obožavanja, jebali bi mu ženu u guzicu, oteli djecu i pokrali lovu, samo da im se ukaže prilika. Pa jebote, on ni na Mjesecu ne bi imao mira, a sad će i glupe Amerikance, te bez ikakve sumnje najveće degenerike na planetu, navući na nogomet, pa će mi prkani, seljačine texaške početi dolaziti ovamo, kao da mi nije dosta ovih standardnih turista što se po cijelo ljeto cerekaju i stalno neki kurac fotkaju onim svojim mini foto aparatima. Jebote, zamisli još američke grupe turista kako love malog Rukavinu po Šubićevcu, Vodicama, Primoštenu i po šibenskoj rivi oko Katedrale.
Da barem možemo očekivati kako ćemo se odlaskom engleskog šminkera s ovog lijepog kontinenta barem riješiti te kič obitelji. Malo sutra! Još će ih više biti po svim medijima sad kad sva ona američka paparazo gerila iz LA-a nahrupi. Pa nam plasiraju, Victorija se počešala po guzici na Rodeo driveu, David izveo Romea i novog mu psića po Beverly Hillsu, celebrity par u društvu Paris Hilton… a joooj, jebo vas David Beckham. O jebo vas, da vas jebo!

Post je objavljen 15.02.2007. u 16:22 sati.