Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sunflower37

Marketing

home art work :)))

Nije samo da skitam..tu je i ljubav koja ide kroz zeludac i ostali diplomatski kucanski poslovi.. i umjetnost koja se trenutno prilagodila stvaranju naseg novog doma.Male stvari kazu zivot znace ali rekla bih i govore o tome kako zivot provodite.
Image Hosted by ImageShack.us
Kako su uzasne vrucine a i ljetno vrijeme nije vrijeme sadjenja cvjetnica, svoje mjesto gdje pijem omiljenu kavu i uzivam u cvrkutu jos uvijek nepoznatih ptica, upotpunila sam izborom velikih vaza sa kaktusima i zelenilom koje me podsjeca na moj ostavljeni balkon u lijepoj nasoj.
Image Hosted by ImageShack.us
Naravno da sam posadila i kamelije koje ovdje i nisu takva rijetkost kao sto u opatijskom parku cine senzaciju :))
Veliki izbor art shoppova omogucio je dobar izbor boja, platna i ostalih rekvizita kako bi moja nostalgicna poslijepodneva (ooo da naravno da ima i toga ) bila okrenuta mojoj umjetnosti i jednom od nacina izrazavanja koje eto pokazalo se i ekonomicno u uredjivanju interijera :))
Image Hosted by ImageShack.us
Ljepljenjem malih obojanih kamencica na plasticnu mrezu dobit cete odlican podmetac i ukras na vanjskom stolu gdje uvece uz mirisne svijece koje tjeraju dosadne i napasne komarce, hladim se uz vjetar koji nije nimalo nalik mojoj buri..:((
Image Hosted by ImageShack.us
Ukoliko u svojem dvoristu imate drvece koje dnevno radi veliko smece svojom korom i beskorisnim bobicama, ipak ga ne smijete ukloniti (ili postoji citav proces kojim morate traziti dozvolu) ali ga zato mozete uciniti simpaticnijim i korisnijim za pticice koje na njemu nasle su svoj dom.Tako od bambusa napravi se kucica i zvoncici koji na svakom naletu vjetra (a ovdje ga zaista ima) daju jos jedan ugodan zvuk.
Image Hosted by ImageShack.us
Jednom je moj dragi prijatelj RINO nasao dovoljno vremena da mi posalje slike svojeg cvijeca kojeg sam "kopirala" za jedan potrebiti dizajn a sada nadam se da ce prepoznati svoje stilizirano cvijece na ogromnim platnima.
Image Hosted by ImageShack.us
I na kraju jedno od idealnih rjesenja za sve one djidje midje sto vjesamo po sebi :)) mali model dotjerane krojacke lutke na koju onda vjesate nakit.
Image Hosted by ImageShack.us
Eto..mozda nalik rubrici uradi sam ali i to je dio koji obasjava ovaj suncani cvijet daleko od njezinih korijena...


Post je objavljen 15.02.2007. u 01:56 sati.