Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockyzone

Marketing

Voda Sly: led pretočen u bocu

ČAROBNA SVOJSTVA potpuno čista Slyova voda, koja dolazi direktno iz čistih mineralnih ledenjaka planine Rainier, potpuno je nezagađena, a klinička ispitivanja navodno su dokazala da voda bitno unapređuje potkožnu hidrataciju i da je koža svježija čak 12 posto nakon samo 20 minuta od konzumiranja

Naviku da se nakon uspješne karijere zvijezde okrenu drugom izvoru prihoda očito slijedi i poznati hollywoodski snagator Sylvester Stallone.
Nakon niza akcijskih scena u kojima nije birao ni način ni sredstvo kako bi uklonio neprijatelja, trenutačno mu je jedina briga uvjeriti ljude da je "Sly water", voda koja nosi njegov nadimak, najbolja voda na svijetu.
"Nema apsolutno ništa važnije od vode, da bi se održao život na Zemlji. Iskreno vjerujem da je voda iz ledenjaka jednostavno najbolja na planetu", naglasio je u stilu pravog promotora Stallone.
Slyova voda, koja dolazi direktno iz čistih mineralnih ledenjaka planine Rainier, puni se iz golemog izvora koji teče iz aktivnog "vulkana", Ledenjak planine Rainier u Washingtonu star je više od 10 tisuća godinačineći tako tu planinu smještenu na području države Washington jedinim poznatim ledenjakom u svijetu koji izbacuje vodu prema gore.
Ovaj jedinstveni geološki fenomen nalazi se u sklopu nacionalnog parka, a nudi čisti led s ledenjaka koji je zamrznut prije više od 10 tisuća godina i totalno je nezagađen.
Pri punjenju ne prolazi kemijska pročišćavanja, destilacije, ionizacije ni ostale tehničke preinake, nego se radi o čistom ledu starom tisućama godina koji je pretočen u bocu.
Sve flaširane vode koje se prodaju na policama naših supermarketa prikupljaju se iz rijeka, površinskim nakupina, podzemnih bunara, bušotina ili izvora, no sve su u potencijalnoj opasnosti od onečišćenja ili kemikalija.
No, otapanjem starog ledenjaka sigurno je da Slyova voda nikada nije imala dodir s zrakom ili podzemnim vodenim nakupinama. Nedavno klinički provedena istraživanja, u sklopu početka reklamne kampanje, dokazala su da "famozna" voda iz ledenjaka bitno unapređuje potkožnu hidrataciju i da je koža svježija čak za 12 posto nakon samo 20 minuta od konzumiranja.

65 kuna za pola litre vode

Pakiranje od šest bočica po pola litre vode prodaje se na internetu po 11 dolara, a ambalaža je u obliku velike pivske boce, u plavo-žutoj boji, inače omiljenoj kombinaciji nekadašnjeg akcijskog junaka, te napravljena od jako tvrde plastike.
"Želio sam takvu vrstu ambalaže da je ni košarkaš poput Shaquille O’Neal ne može zgužvati rukom", kazao je Stallone.


Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 14.02.2007. u 20:07 sati.