Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cloud

Marketing

Ljubav je bog. Ima li boga?

Image Hosted by ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Meni valentinovo ne predstavlja previse,ako si si sretno zaljubljen onda ti je svaki dan valentinovo,ako nisi tada je to dan kao i svaki drugi.Svejedno,zelim vam sve najbolje,neka vam je svaki dan slavlje ljubavi,neka vam je srce ispunjeno prijateljima,ljudima koje volite i koji vole vas. Neka vam je svaki dan obojan bojama vesljelja, toplim rijecima, znacajnim zagrljajima i slatkim poljupcima, neka vam nikada ne bude tesko pokazati znak paznje i neka vam bude lako dobiti ga zauzvrat!
Zivot se ne broji po izdasima koje napravimo,nego po lijepim trenucima koji nam oduzimaju dah, neka se nade puno takvih trenutaka koje ne cete zaboraviti cijeniti...
Neka vam ponos ne bude jaci od ljubavi. Vjerujte u sebe,vjerujte u ljude makar vas cesto razocaraju, vjerujte u boljitak, vjerujte u ljubav. Sami odredujete svoju vjeru. Moj bog je ljubav. Sakramenti su razumijevanje,zagrljaji, poljupci,postovanje,razgovori,ustrajnost, prihvacanje,vjernost,prijateljstvo.
Nije sramota reci volim te cak i onda kada to sami ne cemo cuti, sramota je voljeti,a ne pokazati. To je kao imati krila,a ne letjeti.
Neka nitko ne misli da moze bez ljubavi ili da za njega nema ljubavi,svima je potrebna,no ponekad ono je poput oblaka,postoji cak i onda kada ga ne vidimo.Ona je bolest od koje se svi kad tad razbolimo i ne treba jos traziti lijek.
Ljubav ne trazi savrsenstvo,ona savrseno prihvaca nesavrsesntvo voljene osobe.
Image Hosted by ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Zelim vam sve najljepse stvari u zivoti, makar to i nisu stvari...


Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


I za kraj par Coelhovih citata izvadenih iz knjige ,,Na obalu rijeke Piedre sjela sam i plakala":
*«Onaj tko voli, pobijedio je svijet, ne boji se da će išta izgubiti. Prava ljubav je čin potpunog predavanja.»

*«Možda nas ljubav postara prije vremena i pomladi kad je mladost već iza nas.»

*«Jer u zbilji ljubav mora biti moguća. Čak i ne mora odmah uzvraćena, ali da bi opstala mora postojati nada – makar i najkrhkija – da ćemo osvojiti voljenu osobu.»

*«Onaj tko je mudar, mudar je samo zato što voli. A onaj tko je lud, lud je zato što misli da može shvatiti ljubav.»

*«Nepotrebno je raspravljati o ljubavi, jer ljubav ima svoj vlastiti glas i govori sama za sebe.»

*«Ljubav je uvijek nova. Svejedno je volimo li jedan, dva, deset puta u životu – uvijek smo pred situacijom koju ne poznajemo. Ljubav nas može odvesti u pakao ili u raj, ali uvijek nas nekamo odvede. Treba je prihvatiti, jer ona je hrana našeg postojanja. Ako je odbacimo, umrijeti ćemo od gladi, gledajući bremenite grane na stablu života, bez hrabrosti da ispružimo ruku i oberemo plodove. Treba ići za ljubavlju gdje god ona bila, čak i kad to znači sate, dane, tjedne razočaranja i tuge. Jer u času kad krenemo ususret ljubavi, i ona kreče ususret nama. I spasi nas.»

*«Čak i ako znači rastanak, samoću, tugu, ljubav je ipak vrijedna svakog novčića svoje cijene.»

*«Ljubav ostaje. Ljudi se mijenjaju.»


Post je objavljen 14.02.2007. u 15:29 sati.