Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morfina

Marketing

... Nostalgija ...




Nije me bilo par dana- što na blogu, što uopće u Hrvatskoj. Išla sam malo napuniti baterije, s dragim- kod svojih. Poklopilo se da je i dragi imao večeru u svojoj firmi- također u inozemstvu pa smo u jednom danu prošli kroz 3 države- istina susjedne…hrvatska
Lijepo smo se odmorili, uživali i sad puni elana vratili svojim obavezama. No, na ovaj post me je potaknula muzika koju smo slušali na radiju dok smo se vozili prema mojima, negdje na tromeđi država, ponoć lagano prošla, ja pospana i umorna od puta i iscrpljena danom punim obaveza- ujutro ispit, oko podneva prijateljičina obrana diplomskog, navečer službena večera u drugoj državi i na kraju lagano brujanje motora u trećoj… Pjesme koje sam čula vratile su me u prošlost, u dane odrastanje i period prvih zaljubljivanja, „velikih“ ljubavnih patnji i one lijepe neopterećenosti koju je većina imala na prijelazu punoljetstva i dvadesetih godina. Lagana nostalgija- za vremenom, ljudima, mjestu koje je bilo pozornica svih tih događaja. Valjda je noć doprinijela nekim posebnim čarom, pusta cesta i pjesme koje dugo nisam čula… Sve u svemu, kad se okrenem vidim ispunjenu mladost, dane koje sam proživjela punim plućima, ljude koji su odrastali skupa sa mnom- u lijepim i manje lijepim trenucima.
… Ah ta nostalgija… Valjda nas obuzima kad donosimo važne životne odluke, kad okrećemo nove stranice imamo potrebu zaviriti u prošle?!


Post je objavljen 13.02.2007. u 22:04 sati.