Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/in4between

Marketing

*....Riječi: "Volim te...." .....*

Možda sam nadahnuta samo zbog sutrašnjeg dana(14. veljače 2007.-valentinovo)pa pišem ovaj post, možda sam previše zainteresirana za ljubav pa pišem ovaj post, ili samo možda volim jednu osobu kao još nikokoga do sad...
Ljubav je čudna, ne može se lako definirati osjećaj, ne možeš samog sebe ponekad objasniti...Jer smo toliko zainteresirani za nju, da se ponekad ne znamo kontrolirati.
Ne govorim o zaljubljenosti, jer za mene ljubav i zaljubljenost nisu isto, za mene je to različito. Jer ljubav je snažnija od jedne zaljubljenosti, jer kada smo zaljubljeni samo(ponekad) vidimo dobre strane osobe, a loše kao da na njih zaboravimo. U ljubavi nam se pojavljuju dvije prekrasne riječi, riječi sa kojima se ne smije tek toliko igrati ili ih tek toliko upotrebljavati, a da ne mislimo tako...Jer su to riječi s velikim značenjem i velikim utjecajem. Ne govorim da se te riječi upotrebljavaju samo u ljubavnoj vezi između mladića i djevojke, već da se te riječi i upotrebljavaju u prijateljstvu i odnosa roditelja i djece. Premalo roditelja kaže svojoj djeci da ih voli, neki to samo promrmljaju da ih se jedva čuje, u prijateljstvu se te riječi ponekad upotrijebe samo eto tek toliko jer su "fora", a iskrenost pri izgovoru tih riječi: "Tko šljivi!".... Žalosno......Nije fer da se daju uzaludne nade, ako se tako ne misli, jer laži ne pomažu, samo se još više zapetlja neka situacija, te riječi se ne mogu koristiti tek toliko da bih obradovali neku osobu, jer kao što sam rekla, te riječi nisu samo riječi, imaju značenje, čije je značenje jako veliko i snažno.
Voljela bih da ljudi upotrebljavaju te riječi samo kada ih ozbiljno misle upotrijebiti s iskrenošći, ali ja NAŽALOST ne mogu utjecati na to. Sam čovjek utječe na to, jer svatko ima svoj slobodan um.
Nadam se da će ovaj post barem malo pomoći u razmišljanju riječi: "Volim te",da će pomoći razumu da razmisli s koliko je to iskrenošću rekla neka osoba.
Zapitajte se, ako ste ikad rekli te riječi koliko je bilo istine u tome, definirajte sami sebi što znače te riječi, i upotrebljavajte ih s ljubavlju.... cerek


Image Hosting by Picoodle.com

Post je objavljen 13.02.2007. u 19:47 sati.