Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justm

Marketing

valentinovo

ma tko je izmislio valentinovo?? cemu to? bas kad sam poslagala sve kockice,dovela zivot donekle u normalu eto ti VALENTINOVA!! zasto??? zato da se osjecam grozno i da me 1000 parova koje cu u srijedu sresti podsjeca na to da sam ne tako jako davno prekinula vezu? a da ne spominjem decke koji ce se oko 8-9 poceti skupljati ispod sata drzeci u rukama te ruze ko da su nesto najvrednije sto imaju. e pa dragi decki,to nije najvrednije.vase najvrednije su cure kojima cete ih dati. ali vjerujem da ste to u tom trenu zaboravili. bas kao sto sam ja u onoj bozicnoj groznici zaboravila za koga uopce kupjem te poklone. a onda je jedan od njih bio i za Njeaga. ali u cijeloj toj panici sam zaboravila na srecu sto imam Nekoga. sada vise nemam i cijenim to puno vise. pa vi sretnici,koji cete ovih dana kupovati cokoladice za dragog/dragu sjetite se toga.

onda je tu problem i trenutno potencijalnih.dakle,u srijedu nema kave niti s jednim muskim "prijateljem" za slucaj da netko ne bi nesto krivo shvatio.

onda imam i gomilicu onih svojih preeeeeeedivnih(ovo treba zvucti ironicno) frendica koje svojim dragima kupuju "sitnice".hm,da...ustvari,ovih dana sve mi se cini da je to vise natjecanje koja ce kupiti skuplji,ekskluzivniji poklon.jadne,niti ne znaju da je ona najtisa medu njima poklon za dragog odabrala vec prije 2 mjeseca i skupocjeni sat vec je zapakiran u njenom ormaru.cijena poznata samo meni.vjerujte ,to se ne moze nadmasiti.kako ce samo ove biti ljubomorne.i gdje je tu ljubav?NIGDJE! ljubavi ce se sjetiti kasnije,u jutarnjim satima kada zaborave da je valentinovo i kada se svi sjete koliko su sretni.

moja seka vec danima panicari oko toga sta da kupi svom dragom.poklon naravno jos nije odabrala ali su zato u njenom ormaru 3 preslatke haljine(dobra strana-nosimo slicni broj) od kojih ce jednu obuci na taj vazan dan.zasto 3?zato jer ce zadnji odabir biti kada se otkrije kuda ce ju dragi odvesti.navodno je organizirala cijelu hordu ljudi koji ce to uspjet doznat od njenog dragog.jer nije svejedno u kojem je restoranu vecera.samo prave trendseterice toliko paze.ali drage moje,ne zamarajte se time,nema smisla.vas dragi ionako zeli gledati vas,ne vrstu svjetla koja pada na vasu haljinu.

a sta cu ja? u totalnom anti-valentinovo duhu organiziram izlazak za single people! vec imam rezerviran stol za 10 ljudi(sa mogucnosti povecanja).osoblju sam napomenula da za nas stol osiguraju posebnu kolicinu vina i NIKOME ne dozvole doma autom.utapanje tuge! ok ok mozda to i nije neko rjesenje pogotovo sto vecina nas radi drugo jutro ali barem cemo na tih par sati zaboravit da smo sami jer niti necemo biti.to preporucam svim slobodnjacima.uzivajte ljudi!koga briga sta se slavi.poklone mozete kupiti i prijateljima.to je prava ljubav....i vece su sanse da ce trajati dozivotno od bio koje druge! pusa svima....

Post je objavljen 13.02.2007. u 00:15 sati.