Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/giftofhope

Marketing

most preko vječnosti....

"...mi smo most preko vječnosti koji se nadvija iznad mora i upušta u pustolovine zbog užitaka,živimo misterije zabave radi,sami biramo katastrofe,trijumfe,izazivamo nevjerojatne događaje,ispitujemo sebe opet i opet,učimo voljeti i volimo i VOLIMO..."(Richard Bach: "Most preko vječnosti")


Valentinovo ante portas!
Koliko god zanemarivala tu činjenicu,eto,ne mogu pobjeći teroru jeftinih,plišanih kineskih "heart-shaped" gluposti. Dakle,nisam osobito romantična dušica i umjesto klišeizirane večere uz svijeće,draže mi je lickanje sladoleda s Njim u parku. I kao da nije dovoljno da se mnogi osjećaju usamljeno dok su u potrazi za njim/njom,na Valentinovo se globalno marketinško čudovište pobrine da se osjećaju još usamljenije...
Pa što ja mogu reći vama usamljenima koji ste u potrazi (u kojoj sam i ja bila)?

"...tako dugo dok se bojiš,ne možeš stvarno voljeti.
Tako dugo dok se ljutiš,ne možeš stvarno voljeti.
Tako dugo dok imaš sebični ego,ne možeš stvarno voljeti."


Preispitajte svoje razloge zašto se osjećate usamljenima i zašto tragate za svojom drugom polovicom. Ako je to samo zbog činjenice da se osjećate prazni u svojoj solo-fazi,onda je već i prije početka vaša buduća veza osuđena na propast. Da bi prihvatili nekoga u svoj život,budite otvoreni za ljubav,ne očajni...Zaboravite na rane iz prošlosti i budite spremni voljeti kao nikada do sada. Onaj koji će doći,nije onaj koji vas je povrijedio. Živite u čvrstom uvjerenju da POSTOJI onaj kojeg čekate,a jedini razlog zašto se još niste sreli jest činjenica da on/ona ili vi za to još niste spremni.
Iskoristite fazu "samovanja" i postanite osoba kakvom ste oduvijek željeli biti.....i budite sigurni da ste sada upravo ondje gdje trebate biti...

"Osoba koja očajnički traži ljubav,podsjeća me na ribu koja traži vodu. Život može izgledati potpuno bez ljubavi,ali je oko promatrača ono koje nas lišava ljubavi,a ne svijet izvana."

Image Hosted by ImageShack.us
za njega-hvala ti što si me naučio voljeti

Post je objavljen 12.02.2007. u 14:49 sati.