Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svakodnevnoblogiranje

Marketing

Istina o ženama i muškarcima

Postoje li dva dana u mjesecu kad su žene normalne? Postoji li uopće odgovor na to, u biti, retoričko pitanje?! Trenutno imam pms! Jučer me je boljela glava i bila sam umorna. Sutra! Tko zna što će biti sutra!
Pokušavam dokučiti tajnu svemira, pitam se što je to na ženama tako prekrasno da nas muškarci trpe? Što se tiče drugih žena, gotovo je znanstveno dokazano da je netrepeljivost koja postoji između osoba ženskog spola konstantna kao što je konstantna i sila teža!
Nitko ti neće napraviti veću spaćku, nego druga žena! Ne postoji bez veze ona stara izreka "Sve su žene kurve". Ta se žensko-ženska nepodnošljivost vjerojatno prenosi zapisana duboko u onom y kromosomu, jer svaka će ženska osoba, gotovo instinktivno, mrziti svaku novu žensku odsobu. Bilo da se radi o ženi koja pokušava ući u društvo ili da se radi o curi nečijeg prijatelja ili da se radi o novoj ženi na poslu, uvijek će ju dočekati ženski zajedljivi komentar koji se može ticati bilo čega. Npr. ako se radi o ženskoj osobi koja je pametna i zabavna, pripadnice ljepšeg spola naći će otrovni komentar na temelju njenog izgleda, a ako izgleda dobro, onda će komentar biti na temelju njenog oblačenja ili na temelju njene navodne prošlosti ili će se prenijeti neki sočni trač o dotičnoj pridošlici ženskog spola. Kombinacije za negativne komentare su beskrajne, a ženski mozak može kombinirati i dok spava!
Kad pogledam svoju ekipu, u njoj smo nas tri starosjedilice plus podosta pripadnika jačeg spola, a nijedna druga još uvijek nije uspjela proći barijeru otrovnih jezika. Zašto je tako zaista ne znam. Mogu samo napisati da je to tako, i to ne s namjerom da ocrnjujem ženski rod jer sam izrazito ponosna što sam žena.
Muškarci su jednostavniji i manje zlonamjerni. Koliko god da ih se nađe zajedno u sobi, uvijek će moći zajedno gledati neku tekmu, igrati sony ili se napušiti i provesti vrijeme šuteći i gledajući u bilo što.
Šuteći! Možda je to ključna riječ, kada bi žene mogle šutjeti možda bi sve bilo vrlo jednostavnije! Žene ne šute ni kad šute!
Ako se napiju najčešće plaču ili se svađaju, ako se napuše briju da su debele, ako plaču bez nekog vidljivog razlogu ili su živčane znači da imaju pms, ako se smiju znači da trebaš iskoristiti taj tren dok ne nestane.
Na kraju mogu zaključiti samo da je vjerojatno istina zbog koje muškarci trpe žene skrivena unutar dvije katete i jedne hipotenuze!smijeh
A da vam sad odam i jednu tajnu! Ako ste se ikada pitali zašto žena uz sebe ima muškarca,odgovor je jasan i nadasve jednostavan, a taj je- zato da joj otvori teglicu krastavaca ili da ubije pauka u kadi!



Post je objavljen 10.02.2007. u 17:37 sati.