Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/charisma1

Marketing

Pa, vidla sam ga...

Kao što znate... rekla sam da ću se potruditi da ga zaboravim... i trudim se... ali ne možete od mene očekivati da više ne pišem o njemu jer je ovo moje mjesto na kojem je on moj svijet... Volim ovaj svoj blog jer toliko mogu pričati o njemu, ovo je moj svjet u kojem stanuje on.

Image Hosted by ImageShack.us

Pa... jučer sam išla u Vž. I trebao nam je prijevoz, a pošto sam ja navečer bila na icq s njegovim bratom... eto, nazvat ćemo ga N. E, pa N. je rekao da možemo s njim. Meni je nastava završila negdje oko pola dva, a N. mi je rekao da dođem k njima doma, pa da idemo onda oko pola 3 za Vž. Kod njih sam bila već oko 2h.

On mi je otvorio vrata... Koji feeling. Napokon. Samo mi je to prošlo kroz glavu. Napokon te vidim, napokon si tu. N. se baš tuširao pa sam ga ja čekala... s njim. Super mi je bilo. Gledali smo neke filmiće na kompu, zezali se smijali, pričali o gitarama, pošto je tamo bilo jedno 4 gitare, pa smo morali dotaći i tu temu :). Uglavnom super!
Onda je N. došao u sobu, a on je otišao ručati. A N. je super dečko... Jako dobar i postali smo si jako dobri u zadnje vrijeme. Malo je stariji (ove godine će 23., odnosno za par dana) i lijepo mi je pričati s njim. N. mi je tada spržio neki cd i pričali smo, pa se opet on vratio.
Opet smo ostali sami. Pričali smo, gledali neke slike, zezali se... super mi je bilo.
Trebali smo ići za Vž negdje oko pola 3, ali smo išli u 3. Meni nije smetalo... :)
Uživala sam u njegovom duštvu, kao što uvijek uživam.

Image Hosted by ImageShack.us

Išla sam si pogledati za novi pirs jučer, htjela bi si staviti ring na usnicu, da malo zamijenim ovu točkicu na neko vrijeme, ali je cijena 120kn, pa će to neko vrijeme pričekati jer sam malo bez love trenutno :)).

Image Hosted by ImageShack.us

I tako... sad sam sretna. I znam da to nije dobro. Ne smijem se previše veseliti zbog jednog pogleda, jednog dodira, zbog jedne riječi... ali ne mogu si pomoći. Tako je kako je. Ali drago mi je da sam se toliko sprijateljila s N., ne samo zato jer sam tako bliže njemu, nego zato jer mi se s N. super družiti i mislim da je fenomenalna osoba...

Image Hosted by ImageShack.us

Vaša,
V.


Post je objavljen 10.02.2007. u 14:05 sati.