Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nedugujesnista

Marketing

Image and video hosting by TinyPic
Evo mene….

Joj znate šta ima novo – ja bi domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Taj osjećaj me pere zadnjih pa skoro već tjedan dana…. I koma je…. Mrzim rijeku i tih prokletih 200 km što me dijele od doma :(((((((((((((grrrrr

Na faxu je ok… malo me krenulo pa sam riješila još jedan ispit… al 19. mi je matka opet, joj samo da ju prođem, nitko sretniji od mene… na engleski nisam ni išla, nisam imala otkud učit, a nije mi se baš ni učilo, pa smo se cimi i ja dogovorile da ćemo ić i prepisat ispit da znamo kakav je, ali nećemo ništa riješit, na kraju kad je mobi zazvonio u 9, lagano sam ga prebacila na pola 10, ali ni tad se nismo mogle ustat pa smo jednoglasno udlučile da ćemo prespavat to…. Više sreće drugi put ;)

Jučer smo cimi i ja išle u shooping, kupit dečkima poklone za valentinovo, joj par dana ranije smo prešle pola zlatarni u rijeci i nismo uspjele nać narukvice koje nam se sviđaju, na kraju smo jučer ušle u jednu i vidjele dvije baš lijepe… a vald će im se sviđat, ma mora ;)) a teta nas je pitala čime su zaslužili tako lijep poklon, hehe…

Ala kak sam imala koma san sinoć, sva sam se splašena probudila… sanjala sam da smo se cimi i ja odlučile napit, i sad u jednoj trgovini smo kupile vino, i veli ona da ja odem doma a da će ona do bille pokolu, i ok… i sad ja izlazim iz lifta i na stepenicama vidim neki dečko obučen u odjelo djeda božičnjaka, niš ja brzo otključam stan, naravno da sam prvi put gurnula krivi ključ, i krenem zaključavat kad on s druge strane gura vrata, i ajd uspjela ja nekako zaključat, al je on onda počeo nabijat po vratima, i skoro iz je razvalio…. Ja ošla po mob i nazovem cimi i plačem joj da mi netko pokušava uć… i taman kad je razvalio vrata susjeda izađe van i onda je pobjego… joj šta mrzim ovakve snove…. Koma….

Jesam već rekla da bi doma?! Hehe…. Al ja bi stvarno doma… a ovaj vikend nam mame nisu dale da dođemo, baš lijepo od njih… fali mi moj dragi, nisam mislila da će mi falit, al eto ipak mi fali i jedva čekam da ga vidim… i tak…. I ja bi doma…. A idem valjda u srijedu, ma u srijedu moram ić makar se navečer morala vratit, to smo se već dogovorile cimi i ja… al se nadam da ćemo ipak dulje ostat… da će nam se profači smilovat i dat usmene što ranije da do srijede sve riješimo….

I tak vam je to, ne znam šta da vam više pišem pa vas lijepo pozdravljam,

Pusaaaaa



Da znaš da me boliš

Ispisaću po nebu riječi za tebe
vjekova mir vraćaš mi ti
smiruješ vode nabujale
moj šapat i krik ćeš pomiriti
pijem ti dah kao lijek svaku noć

Prije no što usnim ja
i taj tren i zauvijek samo ti
ti si mi u mislima
i kad nisi tu, kraj mene

Da znaš da me boliš
i noćas ja ću da te
čuvam dok spavaš
i ljubim tamo gdje
najviše voliš dok sanjaš

Hodao sam ja bos po oštrici
kavez samoće život mi gradio
i stalno čekaš lopova da karte otvori
hiljadu puta dosad me uvalio

Ljubim ti oči ko u bunilu
svaku noć tu boju usnim ja
ti si izvjesnost u ovom ludilu
i jedino sunce sto mi sja


Post je objavljen 10.02.2007. u 13:03 sati.