Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/charisma1

Marketing

Here I am...

Još sam dobre volje... ili recimo smirene volje...
Ali u svakom slučaju, ne bediram se... a to je dobro... :)

Jučer sam frendici iz razreda pomagala da si složi blog... uspjelo joj je, pa pogledajte ako vam se da, bilo bi lijepo da pogledate blog... sebi_dovoljna!
Baš mi je pasalo to što sam njoj jučer pomagala u slaganju bloga i u svemu, jer mi je maknulo misli s njega... Volim kad ne razmišljam puno o njemu... tako mi baš nekako paše... ne bediram se i sve je ok.
Razmišljala sam o patnji, o ljubavi i o boli... Razmišljala sam o tome kako se stalno slomim nad njim, makar uvijek govorim da to neću učiniti. Ali sad, sad ću se truditi koliko mogu i neću si dopustiti da se slomim...

Image Hosted by ImageShack.us

"Ljudska je priroda ograničena svojim ljudskim granicama; može podnijeti radost, jad, boli, ali sve do nekog određena stupnja, a propast će neminovno bude li taj stupanj prekoračen. Nije, dakle pitanje je li neko slab ili jak, nego može li izdržati mjeru svoje patnje, bilo da je ta patnja moralna ili tjelesna."
Johann Wolfgang von Goethe


Image Hosted by ImageShack.us

"Jesam li to još uvijek ja, onaj isti koji sam nekada lebdio u punom izobilju osjećaja, a raj me je pratio na svakom koraku, i koji sam imao srce, da bi njime u ljubavi obujmio čitav svijet? A to je srce sada mrtvo, ne zrače više iz njega ushićenja, suhe su mi oči, a čula lišena okrepe suza, koja osvježuje u zebnji nabiru moje čelo."
Johann Wolfgang von Goethe

Image Hosted by ImageShack.us

Morala sam to staviti na blog...

Sutra idem s frendom i njegovom curom cugat poslije škole. Našli se budemo s društvom jer jedan lik slavi rođendan, odnosno, samo plaća cugu.. hehe... Nadam se da bude dobro, treba mi nešto da me malo digne i da malo ludujem.
Samo se nadam da bude prave cuge i da budem trijezna doma došla... :)

U subotu... u subotu idem valjda s dečkima van...
Ne znam još ni kud idemo, ali valjda bude dobro... ko zna...

Image Hosted by ImageShack.us

Sad mi je malo prije njegov brat rekel da on i njegov bend valjda imaju koncert 24.2. tu blizu. Možda budem išla... ne znam još jer mi 2 frenda slave rođendan taj dan, i cijelo društvo pe na rođendan pa ne znam još... ne mogu biti na dva mjesta u isto vrijeme...
Vidjet ćemo...

Image Hosted by ImageShack.us

Vaša,
V.


Post je objavljen 08.02.2007. u 17:30 sati.