Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/britneyblog

Marketing

Britney niko ne zeli

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge Otkako je proglašena najomraženijom osobom u SAD-u, Britney ništa ne ide od ruke. Očajnički traži producentski tim za svoj povratnički album, no na njenu adresu stižu samo odbijenice.
Nakon što je konačno odlučila prestati s tulumarenjem i posvetiti se snimanju povratničkog albuma, Britney Spears nikako da nađe adekvatnog partnera za suradnju.
Iako je posrnula pop-princeza naveliko pričala o suradnji s Pet Shop Boysima, od toga neće biti ništa. Chris Lowe i Neil Tennant su oduševili Britney svojim remiksevima Madonninih hitova i poželjela ih je za suradnike.
No, očito je zaboravila da je njena popularnost u velikoj krizi. Dok je nekad mogla birati suradnike, danas Britney nema podršku ni glazbene industrije ni javnosti. Svi je crne na svakom koraku, sve što napravi nije dobro, pa je tako prema posljednjim istraživanjima proglašena najomraženijom osobom u SAD-u.
Sve je to utjecalo na odluku britanskog pop-dvojca, koji je na svom službenom siteu objavio da od suradnje neće biti ništa.
To je naravno razljutilo i šefove njene diskografske kuće, jer Britney opet širi dezinformacije. Njen povratnički album trebao bi izići ove godine, no Britney još uvijek nema producentsku ekipu koja bi trebala stvoriti nove hitove i vratiti je na vrh glazbene scene.
Pet Shop Boysi poslali su samo jednu u nizu odbijenica koje u posljednje vrijeme stižu na Britneynu adresu. Već su joj mnogi drugi kolege glazbenici okrenuli leđa.
Unatoč svemu, Britney i njeni menadžeri se ne daju obeshrabriti. Sad su bacili oko na The Killerse, rokere iz Las Vegasa, i strpljivo čekaju njihov odgovor.


Post je objavljen 07.02.2007. u 18:45 sati.