Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malavita

Marketing

sjeta

već je jasno: 2007 neće biti moja godina. i nije potrebno raditi natalnu kartu, nazivat tarot ili bacati grah i slijepcu je jasno da me prati neki bad luck, loš film, što god već.

/da se skužimo na početku, danas nemam ništa zanimljivo u rukavu, nikakvu poruku ili zrnce mudrosti, nego priča mi se, nevjerojatno mi se priča.../

meni koja sam inače uredsko rame za plakanje, škrinja u koju se spremaju sve brakorazvodne parnice, svi školski problemi, devijantnosti pubertetlija, muške grubosti i one koje to stvarno jesu i one za koje ženturače poput nas misle da jesu, krediti, lizinzi...meni je danas došlo da se u hodniku rasplačem. došlo mi da zagrlim kolegu blagog lica i da otvorim slabo pokrpanu dušu.

zofran...ime je tablete koja se daje protiv mučnine tijekom kemoterapije. svakih četiri mjeseca dok putujem prema zagabriji na redovni pregled pokušavam se sjetiti tog naziva. kako je mozak fenomenalan organ i kako se samo vješto brani.

kažu da su mi kosti loše, posljedica zračenja i nedostatak estrogena. nemojte mi samo reći da je važno da se osjećam dobro i da je to sve u glavi. imam pravo na svoju tugu, strah i zabrinutost.

pilates, makrobiotika, čajevi, homeopatija...ja sam majstorica discipline. spartanka i amazonka. no, ponekad te jednostavno u životu ne ide.

bolje se rodit bez (one stvari) nego bez sreće kaže narod.

nota bene: dobili smo čestitku od bandića. u stanu u zagrebu su nam isključili plin jer su nam instalacije stare, moramo u investiciju. hvala dragi gradonačelniče, skakućem od sreće što ću napuniti tvoj holding za pedeset tisuća kuna.

bolje se rodit bez (one stvari) nego bez sreće kaže narod.

jučer sam napunila 31 godinu. dragi mi je donio mimozu i papaje. taj znak pažnje me obuzeo i doveo u čudan sentiment. pričinilo mi se kao da dragi žurno nakon posla trči k meni trudnoj koja se zaželjela tropskog voća.
nisam trudna. ne mogu biti trudna.

bolje se rodit bez (one stvari) nego bez sreće kaže narod.


Post je objavljen 07.02.2007. u 14:54 sati.