Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/petra2004

Marketing

Oda prijateljstvu:)

Na mukama se poznaju junaci..
Ne bih se toga ni sjetila da se nisam nasla u malo nezgodnoj situaciji.
Sto bi drugo bilo posrijedi nego neki ispit( istina ima i puuuno vecih i vaznijih problema ali eto..). . Kao sto sam vec napisala u jednom od mnogobrojnih postova proslog mjeseca( svi me pitaju da jesam li malo zazujala u krivom smjeru, pa da vam odmah kazem da nisam:) ), organska me dosla glave.
No, ne bi to bilo to da se moja Dro nije nasla spasavat me sa svim onim cudima sprektroskopije, nmr-a i sl.. Pa stoga puuuno ti hvala!
Nadam se da cu to proc u utorak pa cemo dostojno profestat:)

Potaknuta time, posveti cu joj koju rijec sto vec dugo planiram..
Mozda nije strucno napisan i mozda nisu prave rijeci u ovom tesktu, ali ono sto je meni najvaznije , od srca je..

Tko je ona? Prije svega jedna normalna djevojka,intelektualka, sportasica, buduca profesorica kemije( makar je ja vidim kao neku seficu labosa vaznih kompanija u svijetusmijeh), snalazljiva, energicna, pomalo vrckasta, uvijek s osmijehom na licu i dobrim savjetom u rukavu. To je jedna i jedina Dragica, ili poznatije vam Dro!



Ovo je jedno od najcudnijh prijateljstva koja sam imala u zivotu. Upoznale smo se cisto slucajno, kada je dosla u nasu ekipu uskocit u pomoc.
I eto malo po malo pocele smo se druzit, i shvatile da smo se nasle na istoj valnoj duljini.
Bas kako bi se reklo , kao prst i nokat jedne ruke:) Kad je god bilo grozno i cinilo se da je smak svijeta ona je bila tu i pozorno slusala moje jade.. Kad je god skripilo s faxom i kad mi je bilo dosta svega i bila na rubu da sve to pustim, uletjela bi ona s nekim vicem i otpuhala sve brige.. Kad je trebalo pohodit tulume, brucosijade ona je bila standardni dio ekipeparty

Bas kako ona poznata izreka kaze- A true friend is the one who holds your hand and touches your hart!yes

Morate priznat da je lijepo imat nekoga kome mozete sve brige ovog svijeta reci, i da ste sigurni da vas za nijedan cin nece osudivati. Netko tko ce uvijek bit hladne glave i uvijek znat odgovor na sva ona komplicirana pitanja.
Kao i u svakom prijateljstvu ima uspona i padova, pa tako i u ovom. Bilo je smijeha, ali i suza, lijepih uspomena ali i onih manje lijepih.
Cini mi se da drzimo one, sto nas ne ubije ojaca nas:)
Nadam se da ce ovo prijateljstvo potrajat, da nece zavrsit kao dobro nam poznata instant prijateljstva.
Jer ipak imamo puno planova za buducnost:)

Pa stoga kolegice, drago mi je da sam te upoznala i hvala ti na svemu!


Post je objavljen 07.02.2007. u 07:36 sati.