Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nit

Marketing

Nije me bilo dugo, but I am back!
Za početak ću odraditi dugove.

1. kuhanje...
....u kuhinji sam na svom terenu i zaista kuham dosta često..bitan je tu onaj začin kojeg nema u trgovini- ljubav..moja obitelj je u grupi tradicionalnih kojima je domaća kuhinja vrlo bitna, uz nezaobilaznu kobasicu, slaninu, šunku, kulen..naravno domaće!
mnogi se šokiraju kad čuju da znam kuhati (brat mi je najbolja reklama,valjda zato što on najviše gušta u mojim ručkovima)-zato što je danas valjda rijetko naći mladu osobu koja će se dobrovoljno prihvatiti kuhače i pranja suđa ali je meni čudno što je zaista tako malo nas mlađih pripadnica ženskog roda kojima je to normalno...

2. putovanja...
...jedna od životnih želja mi je posjetiti Italiju- Padovu, Rim...e mislim da će to bit poseban doživljaj...volim putovati, uh to mi je posebna radost. ova godina će biti putnička, kako po Hrvatskoj tako i po inozemstvu...planiram stručnu praksu odradit negdje vani..još imam zakazano jedno zračno putovanje na jesen sa stud.organizacijom na faxu al još ne znamo točnu destinaciju, u igri je Lisabon! i naravno tu je apsolventsko putovanje..a za njega ću morat negdje malo šljakat jer to traži malo veći bunt novčanica..
no kad bi uletilo i neko hodočašće u naša svetišta bilo bi to pun pogodak!
prvi korak sam napravila...produžila sam si putovnicu!

3. godine...
....ljudi mi mahom daju 16 godina! bit ću duuugo mlada..kad me netko pita što radim u životu i kad počnem 4. godina-a oni pomisle da je nastavak rečenice srednje škole, iznenade se kad čuju da je to fakultet...kad sam se išla prebacit na pretplatu za mobitel žena me prvo pitala jesam li punoljetna..a ja namjerno kažem sigurno bi mi dali 15., a ona kaže ne 16.!

4. kašnjenje...
.....ne volim kasniti u bilo kojim situacijama...ali imam tolerancije prema drugima za neko normalno kašnjenje..al ne opet da čekam bez najave pola sata!

5. cvijeće..
..mislim da ljubav prema cvijeću ima veze s tim da sam proljetno dijete..
nekima je to samo neka naprednija vrsta korova, al meni je to samo još jedan vidljivi znak Božje kreativnosti na ovoj zemlji...

ako nekoga nešto još zanima neka slobodno pita!!
sad se vraćam svojim papirima za učenje!


Post je objavljen 06.02.2007. u 20:29 sati.