Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rktkarizma

Marketing

MOLITVA ZA DUHOVNU OBNOVU

Oče Nebeski, ljubim Te, hvalim i slavim. Hvala ti što si nam poslao svoga Sina Isusa koji je pobijedio grijeh i smrt meni na spas. Hvala Ti što si nam poslao Duha Svetoga koji mi daje snagu, čuva me i vodi prema punini života. Hvala Ti za Mariju, moju nebesku Majku, koja za mene posreduje s anđelima i svetima.
Gospodine Isuse Kriste, stavljam se u podnožje Tvoga Križa i molim Te da me prekriješ svojom predragocjenom krvlju, koja izvire iz Tvoga Presvetoga Srca i iz Tvojih Presvetih Rana. Operi me, o moj Isuse, u živoj vodi koja teče iz Tvoga Srca. Gospodine Isuse, molim Te okruži me svojom svetom svjetlošću.
Oče naš koji jesi na nebesima, daj da vode ozdravljenja poteku u prošlost po majčinu i očevu rodu i očiste moje obiteljsko stablo od grijeha i od svakog utjecaja Zloga. Dolazim pred Tebe, Oče i molim Te oprostiš meni, članovima moje obitelji, mojoj rodbini i pretcima, svakome od njih koji se predao Tebi protivnim moćima i koji nije častio Isusa Krista. U sveto ime Isusovo ja sada vraćam svako područje koje je Sotona oduzeo i stavljam ga pod gospodstvo Isusa Krista.
O Oče, snagom Duha Svetoga pokaži mi svaku osobu kojoj moram oprostiti i svaki neisovijeđeni grijeh da se za njega pokajem i da ga ispovijedim. Pokaži mi sve što ti u mojem životu nije bilo drago, prigode koje su dale ili su mogle dati uporište Sotoni da vlada mojim životom. Hvala ti Oče, što mi to sve pokazuješ. Hvala ti na Tvome praštanju i Tvojoj ljubavi. Dobri Oče, na oprost Ti prinosim svako pomanjkanje molitve, prinosim Ti svoje grijehe i sve putove kojima je Sotona utjecao na moj život. Hvala Ti Oče, što mi ih pokazuješ. Hvala Ti na praštanju i ljubavi.
Gospodine Isuse, Tvojim svetim imenom vezujem sve duhove u zraku, u vodi, na zemlji i pod zemljom. Vezujem u ime Isusovo svakog izaslanika iz Sotonina glavnog stožera i zazivam Predragocjenu Krv Isusovu da dođe u zrak, u atmosferu, u vodu i na sve plodove koji nas okružuju, na zemlju i sve pod zemljom.
Oče Nebeski, pošalji svog Sina Isusa da dođe s Duhom Svetim, Svetom Djevicom Marijom, s anđelima i svim svetima, da me obrane od svakog zla i zapriječe zlim duhovima da mi se bilo kako osvećuju.
U sveto ime Oca Nebeskog pečatim sebe, svoju obitelj, svoju rodbinu, ovo mjesto ( sobu,kuću, crkvu,auto......itd.) svu svoju duhovnu, duševnu i tjelesnu djelatnost, napose sve izvore prihoda, Predragocjenom Krvlju Isusa Krista. / pomoli 3 puta /.
U sveto ime Oca Nebeskog kidam i rastjerujem sva prokletstva, čaranja, uroke, čine zamke, prijevare, navezanosti, zaprijeke, skretanja, zlodušna djelovanja, bolesne i zle želje, nasljedne pečate znane i neznane, svaku poremećenost i bolest bilo kojeg uzroka, uključujući i moje pogriješke i moje grijehe. U ime Oca Nebeskog kidam i razvezujem svaku povezanost sa svime što se protivi imenu Isusa Krista, svime što istinski ne časti Isusa Krista i Blaženu Djevicu Mariju.

U ime Isusovo zaklinjem te duše nečisti....... i zapovijedam ti da odmah odeš Isusu, bez očitovanja i bez štete po mene ili bilo koga drugoga, tako da on može raspolagati s tobom po svojoj svetoj volji.
Oče Nebeski, hvala Ti na Tvojoj ljubavi.
Duše Sveti, hvala Ti što me oslobađaš. Marijo, hvala ti što se zauzimaš za mene s anđelima i svima svetima.
Gospodine Isuse, Ti si put, istina i život i došao si da imamo život i da ga imamo u izobilju." Zaista je Bog moj spasitelj, u Njega se pouzdajem i više se ne bojim jer je Svevišnji moja snaga i moja pjesma, on je moj spas."
AMEN. ALELUJA. AMEN

Rev.Robert De Grandis, S.S.J.

NAPOMENA: Pečačenje sebe i svega svojega, zatim razvezivanje i kidanje Sotoninih pečata ponavlja se tri puta, to jest u ime Oca i u ime Sina i u ime Duha Svetoga, jer su okultne prakse i sotonski pečati tri puta postavljeni za huljenje Presvetog Trojstva.

Post je objavljen 06.02.2007. u 15:45 sati.