Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/karakterclub

Marketing

ŠKROBNI DAN BY LORRAINE

Evo me, evo...bacam se odmah na posao da me ne cekate previse jel...vremenska razlika i to :). Dok se moja american coffee zavana aparatusa, pomalo cijedi u kuhinji, da vama Lorry napise sta je danas na jelovniku. Iako meni nije drugi dan, nego i jedanaesti... pa da krenemo redom.

Najprije kava, aparatusa, bez secera with creamer (neki prejebni prah, koji super zamjenunje i mlijeko i secer i daje kavi puniji okus da ne bi bila tipa ono jel to neko noge opreao u toj tanasnoj kavi ;)))

After that ide puna zdjelica lubenice, nasjeckana na kockice jelte, da se nebi davila u onim kriskama i sl. Mi lubenice imamo i sada jerbo u Californiji i Floridi i tamo dole sunce przi nemilo dok se nama dupe smrzava na -30.

Rucak: gljive, paprika, mahune, mrkvica, sve dinstano u tavi ili jos bolje i wok ko ima , bez ulja, samo sa sojom with rice (riza). Kome se ne kuha moze i u kineski restoran posegnut po hranu, sto sam se sad dosjetila da bi i ja mogla kad sam u guzvi.


Vecera: Daklem, same kao lunch, al necemo bas pun tanjut nego pola.


Izmedju pijem dosta vode i neki zeleni caj s ginsengom koji je odlican i antioksidans. Ne jedem iza 7 navecer i obavezno u to doba , ili kasnije oko 9 brisem na fitness.
Sinoc sam se vratila mrtva umorna oko 11 i pol i nije mi glad ni pala napamet, srusila sam se u krevet samo tako. Super mi je npr. sto nakon napornih vjezbi, mogu se baciti u jacuzzi...e onda mi koke jos malo tamo cavrljamo, a ja i koristim da mi oni mlazevi prase po celulitu, jebote boli... but it's work!

Danas isto ponosno objavljujem da je vaga sinoc pokazala 1kg manje, dakle 69...yesss! Dakle, kud cete bolji poticaj za dalje. Eto toliko do mene za danas , dame moje, brisem po kavu, idem nakeljit ove nove banere i pomaknut brojkicu na trickeru.

Keep going babies! :)

Lorraine



Post je objavljen 06.02.2007. u 13:55 sati.