Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stormtroopers

Marketing

Gospodar Bureka:Burekova Družina

Ko prvo,imam razloga za obo objavljivanje a sad vi provjerite zašto...

Glava 1.
«Kako je nastala burekova družina»

U malom selu na rubu Međualbanije, u selu po imenu "Buhtlja sa sirom", gdje je živjela rasa šiptara, živio je jedan stariji čovjek po imenu Baraba Smrad... star je naravno samo po godinama... upravo navršava 111 godina, ali njegovo tijelo... kao da odbija starenje...
Da otkrijem o čemu je riječ... Taj je čovijek kao mladi šiptar, pronašao jedan burek, burek koji je sadržao ne zamislivu moć, burek koji mu je podario dug život.

Taj je burek ispekao najveći i najmoćniji slastičar Međualbanije, Samirramiz, a ispečen je sa svrhom da kontrolira sve pekare u Međualbaniji... Međutim, to se ostalim slastičarima i pekarima nije svidjelo, pa su se zaratili sa njime... Bio je to najveći rat kojega je Međualbanija ikad doživjela. U ratu je izgubljen Čarobni burek Semirramiza, sve do dana kad ga je pronašao stari Baraba.
Baraba je proslavio rođendan uz puno cuge, domaćih kolača i vatrometom njegova prijatelja, sivog čarobnjaka-slastičara Grge. Na kraju slavlja, odlučio je da taj moćni burek proslijedi dalje... On ga je ostavio svome unuku Bobu Smradu i krenuo je putovati, da si ispuni san.
U međuvremenu, duh starog vlasnika tog bureka, Semirramiz, htio je taj burek natrag kako bi ponovo zaživio i vladao nad svim pekarama te je sklopio savez sa moćnim bijelim čarobnjakom-slastičarem SaRumom i zajedno su okupili najveću vojsku šizofreničnih pekara i slastičara, kojom će osuditi narod Međualbanije na propast!
Sivi Grga je shvato o kakvom se bureku radi pa je naredio Bobu i njegovom prijatelju Stanimiroviću da krenu prema vatrogasnom domu do pijanih vatrogasaca koji će znati što učiniti dalje sa tim burekom. Bobo je spakirao najpotrebnije i krenuo na put, dok je Grga sivi krenuo u potragu za saveznicima. Bobo i Stanimirović su na putu naletjeli na dvojicu prijatelja. Mirko i Papak su im se pridružili na putu.
Grga sivi je neznajući za SaRumov savez sa Semirramizom, krenuo mu je u posjet i tamo je najebo... ali je jednoj ptičici nešto šapnuo na uho i ona ga je oslobodila sa vrha tornja čarobnjaka-slastičara SaRumoma.
Bobo, Stanimirović, Mirko i Papak su došli do susjedne birtije. Kako nisu voljeli dolaziti u vatrogasni dom trijezni, otišli su popiti bocu-dvije rakije, gdje su napravili sranje pa ih je carinik Anđelko morao spasiti. Tako se i Anđelko pridružio veseloj družini.
Družina je došla do Vatrogasnog doma, gdje ih je čekao Grga zajedno sa pijanim vatrogascima. Grga im je pojasnio kako dolazi mali šiptar Bobo Smrad sa moćnim burekom Samirramiza i da želi da se sazove vijeće da se odluči što će se učiniti sa burekom.
Vijeće je sazvano. Ekipa se sjela u krug oko vatre, pekla sljezove kolačiće i pila domaće vino i rakiju. U vijeću su sjedili: Bobo Smrad, Anđelko sin Bukvimirovića, patuljak Gnoj, Anđelkov prijatelj vatrogasac sir Lobotomijan, sivi čarobnjak-slastičar Grga, Boromir- sin nekog kralja i nekoliko trijeznih vatrogasaca, ostali su ležali mrtvi pijani izvan kruga vijeća. Vijeće je jako dugo pilo i zajebavalo se i u zadnjih 5 minuta prije nego li su svi morali hitno pišati, odlučili su da Samirramizov burek mora biti uništen, a zatim su svi otrčali do obližnjeg policijskog auta i sretno pišali po njemu. Kad su blagoslovili auto i tlo, ponovo su se skupili da se dogovore kako i tko će uništiti taj burek. Grga je rekao da taj burek može uništiti samo mjesto gdje je i napravljen, Samirramizova pećnica u ukletoj pekari pokojnog Samirramiza! Kad su to saznali odlučili su još malo piti prije nego odluče tko će ga odnijeti. Kad su se svi napili i izrigali barem jednom, počela je svađa oko toga tko će uzeti burek u svoje ruke i odnjeti ga do Samirramizove pećnice. Dok su se svi svađali, hrabri Bobo Smrad se izrigao po svima i kad su zašutili, bobo kaže: "Ja ću ga odnijeti, samo mi dajte da se još jednom izrigam!"
Svi su bili ganuti hrabrošću malog Bobe Smrada i odlučiše mu pomoći, Anđelko je ponudio pomoć riječima: "Imaš moju zapljenjenu švercersku robu.", sir Lobotomijan :"Imaš moj vatrogasni dalekometni šmrk!", patuljak Gnoj: "Imaš moju pivsku trbušinu i zadah alkohola!", Boromir: "imaš moj kurac! ;)" sivi čarobnjak-slastičar Grga: "imaš i moje kolače!" dok su se Stanimirović, Mirko i Papak javili bez riječi. Na to će glavni vatrogasac: "Od sad ćete se pamtiti kao "burekova družina! i nek vam se bog smil...hik..." i pade u nesvjest od alkohola,
Uz pozdrave i puno alkoholnih isparina hrabro su krenuli na dug i opasan put.


Glava 2.
«Putovanje prema ukletoj pekari»



I tako su naši junaci «Burekove družine» krenuli na svoje mukotrpno putovanje preko cijeloga grada do Samirramizove pećnice u kojoj će uništiti burek, jedini burek koji bi mogao uništiti cijelu Međualbaniju.

Krenuli su preko planine lima na autootpadu, ali im je bijeli čarobnjak-slastičar SaRumom srušio karoseriju nekog karavana i zapriječio im put, pa su bili prisiljeni spustiti se do podvožnjaka i proći cestu odozdo, a ne preko pješačkog prelaza.
Spustiše se do ulaza u podvožnjak. Bile su to jako duge stepenice pokraj kojih je stajao otvoreni šaht pun govana, trunja i krepanih miševa. Grga sivi pokušavao je pokrenuti eskalator dok je ostatak družine krepavao od dosade. Bobo i Stanimirović su se odmarali, Boromir i Anđelko su cugali Vodku koju je netko pokušao prošvercati u Međualbaniju, a glupi mali Papak je bacio kamenčić u otvoreni šaht... Boromir se odjednom trgnuo i mamurno ga upozrio: «m$%a@|™€l»#%$i.....HIK!..... n€#$! moj... #$/()=/%...BLJUF!.... u$&[#&/... HIK! vodu!» (u prijevodu: mali nemoj uznemiravati vodu!!!) S obzirom na stanje, Papak to nije shvatio i nastavio je bacati kamenje u vodu. Grga je u međuvremenu pokrenuo eskalator, ali je iz šahta iskočio veliki štakor i napao je Bobu! Anđelko i Boromir su odmah pali na pod pijani ko guzice dok su se Stanimirović, Mirko i Papak smijali ko budale... jedino je sir Lobotomijan shvatio da štakor želi oteti burek i pošpricao ga je vatrogasnim šmrkom i mlazom mu slomio kičmu. Družina se skupila i krenula u podvožnjak.
Gnoj je bio sretan što tuda prolazi... budilo mu je uspomene na djetinjstvo koje je tu proveo... prve psovke, prvo pijanstvo, prva pljuga, igla i prvi oralni sex... sve se to zbilo u tom podvožnjaku. Nadao se da će sresti i staru ekipu zdroksanih patuljaka.
Što su dalje kročili, to su bili manje mirni... sve je bilo nekako pretiho. Došli su do javnog Wc-a u podvožnjaku i jako se iznenadili... Pronašli su Gnojevo staro društvo, ali na njegovu žalost, svi su bili mrtvi... Znali su da je to djelo šizofreničnih pekara i slastičara iz «Pekare iza ugla» koje je poslao čarobnjak-slastičar SaRumom! «ONI SU IM DALI KROASANE SA LOŠIM KOKAINOM! ONI SU IM DALI KOLAČ OD LOŠE TRAVE! ZNALI SU DA SU BILI JAKO OSJETLJIVI NA LOŠU DROGU!!!» kaže Gnoj slomljeno, na što mu Grga sivi odgovori: «Daj prekini pizditi glupane, odi popiti litru švercane rakije pa će ti biti bolje!» Sjeli su da razmisle o situaciji kad je Mirko slučajno pustio vodu u Wc-u što je šizofreničnim pekarima dalo do znanja da su u Wc-u. Navalili su na vrata, naši su junaci u klopci.
Anđelko se rasplakao: «Krasnog li načina da umrem... Krepat ću u smrdljivom, prljavom muškom javnom Wc-u!!!». Od tuge je lupio glavom u zid i napravio rupu u njemu. Kroz rupu se vidjelo da je sa druge strane ženski Wc! Družba se odšuljala u ženski Wc i izašla natrag u podvožnjak. Kad su ih šizofrenični pekari vidjeli, krenuli su za njima... ali ih je podrhtavanje ta prestrašilo i oni su pobijegli! Družina je mislila da je to samo Boromirov prdac, ali su ubrzo vidjeli da su u krivu! Kroz zid podvožnjaka izletio je ludi poremećeni orangutan i počeo natjeravati «Burekovu družinu»...
Ekipa je pobijegla, ali ih je orangutan pratio. Došli su do djela gdje su u tijeku bili radovi. Preko otvorene duboke kanalizacije prolazio je mostić napravljen od tanke daske. Svi su pobijegli preko nje na drugu stranu, ali je Grga sivi ostao. Zavikao je: «Budalo, nećeš proći ovom daskom!!!» i lupio je kuhačom po njoj. Daska je pukla te su poremećeni ludi orangutan i Grga pali u kanalizaciju. Zadnje riječi što je Grga uputio družini su bile: «EJ! ČEKAJTE ME!» na što su oni pobijegli jer je Grga smrdio po govnima.
Sretno su izašli iz podvožnjaka i nastavili su put prema Semirramizovoj pećnici kroz Kamenički park.


Glava 3.
«Raspad Burekove družine»



Prošlo je nekoliko sati otkako su naši junaci ušli u Kamenički park. Svi su bili shrvani i tužni što su izgubili prijatelja Grgu, ali nisu oni krivi što je nepodnošljivo smrdio na mješavinu pišaline,govna i rigotine. Odlučili su se da noć prospavaju na tome mjestu. Boromir je mamuran otišao po drva za logorsku vatru, Anđelko je izvadio švercerske šnicle za roštilj, Gnoj je posegnuo za pivom, a sir Lobotomijan je blijedo gledao. Bobo je tužan otišao u šetnju. sam samcat.

Boromir je naletio na Bobu i kaže: «Nitko od nas ne bi trebo da šeta sam, a naročito ne ti jer mnogo toga zavisi o tebi... Bobo!.... Ah... ja znam zašto hoćeš samoću... Ja ti ga mećem iz dana u dan... pa te boli guza.» Na što mu Bobo odbrusi: «MARŠ!» ali Boromir se neda: «Hmmm, šta ti meni marš!? ummm, zašto me odbijaš?» Na što će bobo veselo: «Ti se samo jebeš u čmar, ja bi da probam nešto drugo, nešto divlje!» Boromir će na to zbunjeno: «U čmar!?... Slušaj mali, imao sam mnogo žena, ali ti si jedini dječak koji me uzbudio! Nije ti dosta to!?» a Bobo će prestrašeno: «zašto mi to govoriš?» Boromir: «Za... Zaš... Zašto.... AAHHH! U KURAC!!!!... Jebat ću te, skidaj gaće!... Odmah, sada odmah!» Bobo: «Skidaj gaće ti!» A Boromir će sa osmjehom na ustima: «Ja ne nosim gaće!... Nikada i nisam! I ti to dobro znaš Bobo!» Bobo je okrenuo leđa Boromiru i pokušao otići, ali Boromir će ljutito za njim: «BOBO! SAD ĆU DA TE JEBEM!!!, STANI!» i skoči na Bobu, dok je Bobo vriskao i vikao da ga boli, Boromir se nije obazirao i bobi je jedina šansa bila da uzme burek u ruku, što je učinio, postao nevidljiv, srušio Boromira na tlo i pobjegao od njega. Iz daljine se samo čuo Boromirov glas: «BOBO! BOBO SMRADE! SMRADE!!! AKO MISLIŠ DA SE SAKRIJEŠ NE MOŽEŠ!... u jebote kako sam pao.... HIK!....»
Bobo se povukao na vrh brežuljka kod nekog spomenika u parku i tamo sreo Anđelka. Ispričao mu je što se dogodilo, a Anđelko ga je utješio i rekao: «Nisi ti kriv Bobo. Taj burek lako zavodi ljude, čini te neodoljivim i vjeruj mi, svi bi te željeli, ali to je teret koji si sam odabrao.». Bobo mu odvrati: «Moramo ga vratiti u pećnicu. Burek takve moći mora biti uništen! više me guzica boli od svih kojima se sviđam...». I od jednom, Anđelko izvuče prošvercani mač i kaže: «AKO TI JE ZDRAV RAZUM MIO, BJEŽI SINE!!!». Bobo nije odmah shvatio o čemu je riječ, ali je ubrzo shvatio.
Šizofrenični pekari su napali! Anđelko se hrabro borio i svima je rezao pimpeke i jaja bez milosti. svakim je napadom vikao: «BESPLATNO ŠKOPLJENJE!!!» što je i napravio. Borba je bila žestoka i svi su sudjelovali, kad od jednom začuju jauke u daljini. To je bio Boromir! Da se razumjemo, Boromir nije vikao nego protivnici. Da malo pojasnim, Boromir je šizofrenične pekare jebao u šupak, a oni su vriskali od boli. Društvo je ubrzo shvatilo da Boromir neće još dugo izdržati te su glasali hoće li mu pomoći ili ne. Glasanjem je odlučeno jednoglasno: «KO GA JEBE!» i otišli su svojim putem.
Nakon što su šizofrenični pekari svladali Boromira i zabili mu slanac u nos i cijeli kruh u guzicu, krenuli su za ostatkom družine i ulovili su Mirka i Papka, te su ih uzeli kao taoce. Nakon što su vidjeli prizor,Stanimirović, Anđelko, sir Lobotomijan i Gnoj su pobjegli glavom bez obzira.
Stanimirović se odvojio od ostale trojice i krenuo prema potoku, gdje je vidio kako ga Bobo prelazi. Viknuo je: «BOBO, DOLAZ VAMO MATER TI JEBEM!» Ali Bobo ga je ignororao. Kad je vidio da nema smisla kaže mu: «Boli me kurac kamo ideš, ali nećeš me ostaviti ovdje da me šizofreničari jebu u šupak!» te skoči u potok za njim, ali problem je bio u tome što je Stanimirović zaboravio da ne zna plivati i počeo se utapati u vodi do koljena. Bobo se nije dao smesti i nastavio je svojim putem, a Stanimirović, nakon što je shvatio da je voda plitka, pohita za Bobom.



Bobo i Stanimirović su na putu prema Samirramizovoj pećnici u ukletoj pekari, Boromir je silovan i čeka policiju, Grga sivi smrdi po govnima, Mirko i Papak su oteti, a Anđelko, sir Lobotomijan i Gnoj ih pokušavaju spasiti, ali se prvo trebaju još malo alkoholizirati.


Kraj priče o «Burekovoj družini»

Priča je napisana i pod zaštitom Rakijom i zbog kvalitete ovog sadržaja molim poštovanje...sljedeće priče Rakije će se još u budućnosti objavljivati.Hvala na razumijavanju!

NJAMI?!njami Be cool and smoke it well!!!smokinpartysmokin



Post je objavljen 06.02.2007. u 13:36 sati.