Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/angelinajolie4ever

Marketing

Angelina optužila Busha da okreće cijeli svijet protiv SAD-a

Image Hosted by ImageShack.usAngelina Jolie obrušila se na američkog predsjednika Georga W. Busha optuživši ga da je svojim postupcima i ponašanjem okrenuo cijeli svijet protiv SAD-a.
Kao što je poznato, Angie puno vremena provodi putujući svijetom kao UN-ova ambasadorica dobre volje. Priznala je da joj, otkad je Bush ponovno izabran za predsjednika, ta časna zadaća sve teže pada. Naime, nitko koga sretne ne može razumjeti zašto Amerikanci glasaju za njega.
"Kada sam na putu, ljudima postane neugodno kada kažem da sam Amerikanka. Mislim da se pitaju kako je moguće da je ponovno izabran predsjednik čija vanjska politika utječe na druge zemlje na način nad kojim se treba dobro zamisliti. Ti ljudi smatraju sumnjivim činjenicu da želim učiniti nešto dobro za njih." - rekla je Angelina.


(index)

Pa da se sada i moja malenkost obrati cijenjenom pučanstvu: U potpunosti se slažem s Angelinom i ne vidim razloga zašto su tu budalu bili ponovno izabrali za predsjednika. Mislim apsurda. Prvo napadne Irak i njegove građane, a onda šalje pomoć?! Da ne povjeruješ.
Hvala Bogu pa se ne može ponovno kandidirati.


Post je objavljen 05.02.2007. u 14:05 sati.