Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prepreke

Marketing

Bez naslova

Ponekad imam dojam da od svega neće biti ništa. A trenutno me SAMO to zanima. Ne da ne bude ništa nego da bude sve.
Dok sam bila u kupaoni palo mi je na pamet nekoliko ideja i sve sam bacila u blokić. Prvo, Dražesna će crtati i motive iz tih mojih priča na šalice. Svaka priča će imati jednu šalicu. Današnje knjižare prodaju sve i sva pa to neće biti čudno. Sutra ću ju izvest na kavu i obznanit joj ovu ideju. Mislim da joj se već i sad vrti u glavi, a tek poslije ovog će valjda past u nesvijest. Sad više ne putuje, pa ima vremena za crtanje.
Drugo, ako se ikad ostvari ta ideja s cd-om, imam ideju muzike koja bi se trebala vezati opet za svaku priču. Neće biti komplicirano, svaka priča će imati jednu pjesmu u drugom stilu - country, salsa, rock... Sve instrumentalno, samo jedan instrument, najviše mi pada na pamet gitara koju jedan mali svira božanstveno, a isto tako imam prijateljicu (etabliranu al' ne pripada estradnjacima) koja pjeva i ako bi ona pjevala, to bi bio solo glas, nešto kao Diva dance iz Petog elementa. Duga rečenica.
Promijenjene priče se još malo dorađuju, ali mislim da sam ih dobro oblikovala.
A mogu i djeca pjevati. Samo onda moram izmislit pjesme ili ih netko drugi mora, a to komplicira stvar.
No, uvijek moram kočiti svoja stremljenja jer di sam ja od toga? Još nemam ni jednu ilustraciju. Imam pola ilustracije koju sam sama napravila. Imam samo pokazanu dobru volju eventualne ilustratorice...



Post je objavljen 04.02.2007. u 09:27 sati.