Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljevakinja

Marketing

Šta se mora, mora se.

Budući da su me neke osobe navele u nekom sranju za napisat 5 stvari o sebi moram. Dva puta. Znači, deset stvari. Al ću poduplavat brojeve pa ću po dva od svakog broja. Uglavnom. Kompliciram. Here you go:

1. Roditelji su mi se rastali kad sam imala 7 godina. Rastava me nije uopće pogodila i bilo mi je super to što su se rastali. I još uvijek je. Jednostavno mi roditelji nisu jedno za drugo.

1.Dok sam išla u prvi osnovne, živjela sam u jednoj kući u Petrinji. Više se ni ne sjećam toga i ne znam ni da li sam uopće voljela tamo biti. Samo znam da smo imali psa kojeg sam ja jako voljela, al je za vrijeme našeg ljetovanja otišao i nismo ni znali što je na kraju s njim bilo.

2.Kad sam se u drugom osnovne preselila u Sisak i krenula u drugu osnovnu školu bila sam jako u bedu jer mi je nedostajao stari razred, stara škola i stara učiteljica. Toliko su mi falili da sam svaki dan plakala mami da me vrati u onu školu ali ona nije htjela. Još i dan danas mislim kako bi sve bilo bolje da sam ostala u onoj školi.

3.Novi razred iz osnovne nikako nisam prihvaćala. Družila sam se samo s jednom polovicom razreda a s drugom nisam. Uvijek sam imala bolje prijatelje sa strane, a ne iz razreda.

3.Od petog osnovne znala sam da ću upisat medicinsku školu i onda medicinski fakultet. Od malih nogu sam željela postati doktorica, a sada to želim još više. U to vrijeme ljudi me nisu ozbiljno shvaćali i mislili su da ću se ja predomisliti, no tek sada vide da nisam i to im se obilo o glavu.

4.Jedva sam dočekala početak srednje škole i kad je krenula bila sam neizmjerno sretna. Dobila sam razred koji je nebrojeno puta bolji od onog iz osnovne i to mi je bio najveći gušt srednje škole.

4.U osnovnoj nisam bila odlična učenica, već sam prolazila s solidnom četvorkom. U srednjoj imam skoro sve petice i kolegama iz razreda je nepojmljivo kad kažem da nije uvijek bilo tako. Nasuprot tome, ljudima iz osnovne je nepojmljivo da ja u srednjoj prolazim s 5.

5.Užasno sam tvrdoglava osoba. Kad mi netko kaže da opišem sebe u 5 riječi ja ne znam ništa osim tvrdoglava. A to je i najveća istina. Katkad je ta tvrdoglavost korisna, katkad nije. Ništa nije dobro u svim slučajevima.

5. Ono čega se u životu najviše bojim su pauci. Sami pogled na sliku pauka u meni izaziva strah i odmah osjećam kao da po meni nešto gmiže. Jednom prilikom sam zbog pauka vrištala iz sveg glasa da je susjeda sa gornjeg kata došla da vidi šta je samnom i srećom, ubila pauka.

Eto to je to. Odjednom me puklo nešt pa sam se sjetila šta ću sve napisat. Rijetki su ti slučajevi ali ipak ih ima. Nisu skroz iskorijenjeni. Eto toliko.


Post je objavljen 03.02.2007. u 19:27 sati.