Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/indigodjeca

Marketing

POSLANICI S NEBA

Robert Gerard

Uloga oca mojoj mojoj sedmogodisnjoj kceri bila je blagoslov, jer mi je ona ocitovala mnostvo suptilnih ali vrlo dubokih iskustava. Smatram svaki događaj zivotnim darom, probuđenjem. Mmnogo puta su mi govorili da je ona jedno od mnoge Indigo djece poslane na ovaj planet. Govoreci sa stanovista profesionalaca i roditelja, doista mogu reci da su Indigo malisani stvarna i posebna. samo ih treba shvatiti. Roditelj pun ljubavi i blagosti te otvorenog srca spremno uviđa da ti malisani nose velike darove probuđenja i sjecanja. Ovi nas malci nagone da se usredotocimo na trenutak i podsjecaju nas na igru, smijeh i slobodu. Gledajuci nas u oci da bismo iznova vidjeli sami sebe, onakve kakvi smo bili u djetinjstvu. Cini se da znaju sto se događa u nasim zivotima, te nas ostro podsjecaju na nase duhovno boraviste. Sve dok ih ne blokiraju roditeljska moc i drustvene distrakcije, istupit ce naprijed i reci ono sto imaju za reci.

Moja kci Samara Rose vjesto se suocava s nama kad god između moje supruge i mene vlada nemir ili nesklad. kao i u mnogo druge djece rođene krajem osamdesetih godina 20. stoljeca, Samara (znaci "od Boga") je dosla na ovaj planet s određenom svrhom, donoseci svakodnevno zakucaste poruke.

Indigo malisani dosli su da da sluze planetu, svojim roditeljima i svojim prijateljima kao poslanici neba, nositelji mudrosti.

Sto znaci pojam indigo dijete? Najjednostavniji odgovor je mozda da je lako zivjeti s mojom kceri. Nakon odgajanja drugo troje djece, iskreno mogu reci da Samara dolazi s razlicitim karakterom i znanjem. Indigo malisane je moguce lako odgajaati i voljeti; mnoga izgledaju mudro i imaju snagu u ocima. Zive duboko u sadasnjosti. Ona kao da ostaju sretna, vrlo su duhovna i imaju svoje vlastite programe. Za mene se pojam Indigo dijete odnosi na posebne poslanike, koje nam je sa neba poslao Stvoritelj "Otac - Majka" s dubokom namjerom.


U slijedecem postu: Indigo djeca donose suptilne poruke izvan nasega cjelokupnog znanja!


IndigoDj

Post je objavljen 03.02.2007. u 06:45 sati.