Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/eowyn1312

Marketing

Snow is falling? It will very soon!

Obožavan zimu, al ne i snig. Kad misin na snig, odma se sitim one dičje priče o maloj Heidi koja nakon smrti roditelja ide živit kod dida u planine. Ne sićan se kako je dalje išla, al mi se od tog romana snig u glavi stvorija ka nešto negativnomad. Nikad nisan bila na skijanju šta mi se znaju i čudit s obzirom da je danas to ka popularno, jel. Nije mi se dalo starce pilat za plaćanje nečega šta mi nije napeto. Za tjedan dana ću vidit snig valjda treći put u životu. Tražila san malo po Googleu o mistu di ćemo ić…i moran priznat da san prominila mišljenje. Gledajući te slike, stvarno san se oduševilarofl. Dvorac ka iz neke bajčice…one lipe male, znate, baš one slatke male bajke. Uostalom, uvjerite se i samieek.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Misto izgleda prelipo. Dvorac su Frankopani izgradili 1698. Turci ga nikad nisu uspili osvojit, a legenda je nekom vojniku koji je i nakon smrti nastavija branit ovaj lipi dvorac. Zato je zauvik osta neosvojen. Da, duh. Ajme, savršeno, obožavan te priče. Sad ću organizirat seanse…spooky, hehesmijeh..
Inače, idemo radit sa zborom, ono ne znam, probe tri ure na dan, ostatak dana uživancija…Čisto me zanima kako će to sve ispast. Priko slika san se zaljubila u ove male kućice u snigucerek. Baš su mi slatke. Trčiš sa ladnoće u taj topli mali raj. Unutra zamagljeni prozori, vatrica, dragi pored tebe…čekaj da se vratin u stvarnostnamcor.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Evo ove su slike najviše za Caki i Suzu da uživaju u pogledukiss…one će najviše jer ih sve to čeka. Nas osam u sobi, prokrijumčarit ćemo koju bočicuparty. (pripremite šteke, nema benzinske nigdi u blizinismokin…)
Iman neki feeling da ćemo se sprijateljit snig i ja…šta vi mislite?smijeh
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Imate novu sliku u boxu koju morate sinjat. To van je moj dragi blogerski/prijateljski trio koji je uvik tu negdi ( Scarface, Smjeha and Colden)…Kiss ya!kiss


Post je objavljen 02.02.2007. u 21:04 sati.