Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wayti2

Marketing

Atletsko stopalo dabog da dobile!!!!

Sutra idem na svadbu.
Ne svoju svadbu, nju sam već odradila.
Doduše, kak bi rekla moja sestra «ljubav je ljubav, al dvaput je dvaput!»

Eeeeeeeeeniveeeej, pripreme su počele još u srijedu. Navečer sam se vratila s posla domof, ispila pola litre vode i progutala dvije tablete za čišćenje. Četvrtak ujutro sam prosjedila na zahodu brat-bratu-ujni-strini dva i po sata dok sam prelistala dnevnu štampu. Naletila sam na obnaženu fotografiju Petrice Vlaha. Bila je cenzurirana, tj. na mjestu one Stvari su bili zamućeni kvadratići. Nije mi jasno zakaj mu je faca na fotki tak ponosna, kad su mu Ga prekrili sa svega tri kvadratića. Bog froh kaj ga pincetom nije pridržaval.
Kad je to jutarnje sranje prestalo parkirala sam se pod tuš i pokosila sudbonosnim giletteom (za najbolje kod muškarca) mjesečni izrast na nogama i tjedni na ostalim dijelovima. Izbrijala sam si slatki friz na…jel… ali sam se sjetila da me zadnji put svrbilo i pikalo pa je sad ko guzina beba.
Anegdota: kad me počelo svrbiti, mislila sam da bu prestalo ak Ju rashladim pa sam nogama luftala sve dok mi kolegica nije rekla da se To ne lufta, nego da se pere. Hi hi ho ho ha ha.

Osim šišanja i brijanja napenalila sam se i na čišćenje obraza. I to oba. I čelo. I T-zona. I vrat i dekolte. A sutra slijedi coup-de-grace, solarijanje i šišanje kose i farbanje i peglanje.
Konačni rezultat ne bum uslikala ni stavila na blog. Koga briga kak izgledam, taj bu me pozval na kavu.

BTW, ovaj post bum posvetila KHUMI i SMJEŠKI koje me NE zovu na kavu, koje me ne obavještavaju o zdravstvenim tegobama,
(Gledajte na to s vedrije strane;
Smješkić, više te ne bumo zajebavale da se furt smiješ,
a Khumek; sad ti stari od tog kamenja more vikendicu u sjeni palama napravit!)
i koje uprkos svemu i dalje pokušavaju izbjeći noćno kupanje ili ljetovanje sa mnom. A svečano sam obećala da vam ne bum skidala badiće.

Jeste sad sretne!?!?

Oćete se sada javljati, noge vam se začupavile?!?!?


Post je objavljen 02.02.2007. u 20:11 sati.