Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2tref

Marketing

Ljubomora, preseravanje, ogledalo, prijatelji i dupe


Već sam od dvije blogerice koje iznimno cijenim dobio zadatak da napišem pet stvari koje ne bi trebali znati o meni. Ne bi ih napisao da sam morao sjesti i razmišljati o njima. Napisale su se same u mojoj glavi dok sam šetao do videoteke. Pa kad je to bilo tako jednostavno, zašto ne.

Prvo

Ljubomoran sam. To je zbog moje sicilijanske krvi sa majčine strane. Sicilijanska krv je sama po sebi ljubomorna i u meni je pobila svu ostalu krv koja nije podobna.
Kada neki muškarac odmjeri moju ženu, osjetim neopisivu potrebu nanijeti mu bol. Jaku. I želim ga pri tome gledati u njegove prestravljene oči i kako u njima ostaje ugravirano moje lice. A nakon toga rastrgati odjeću sa svoje žene i uzeti je na kuhinjskom stolu. Zguza. Dok nam se svi mišići ne zgrče.

Drugo

Živio sam burno. Vozio i razbijao brze aute, bio pijan svaki dan, pušio tri kutije dnevno, a navečer bih prelazio na cigare i konjak. Ušmrkao sam sve droge koje ulaze kroz nos, a pred casinom sam imao rezerviran parking nad kojim je bila tabla s mojim imenom. Ševio sam sve što sam mogao, a u pauzi bih nazvao i koju kurvu. Onda sam napunio 14 godina i shvatio da će me sve to ubiti jednog dana ako tako nastavim.

Treće

Ne volim čovjeka u ogledalu. Previše je uvjeren u staklenu granicu koja nas razdvaja i zna da ga ne mogu zgrabiti za grlo. Zbog toga je prema meni arogantan i bezobrazan. Kada ga gledam u oči, svojim dahom zamagli staklo samo da bi mi napakostio. Prestao sam brisati ogledalo jer uvijek to ponovi. Osim toga, još nisam vidio osobu sa tako dobrim refleksima.

Četvrto

Moji prijatelji su pametni. U njihovom društvu se osjećam kao najveći glupan. Zato često šutim. I razmišljam kako bih volio biti bolji, ljepši, kreativniji, duhovitiji. Ne u odnosu na njih. Nego u odnosu na čovjeka u ogledalu. Tada se sjetim da će taj divljak opet zamagliti staklo i da nikad neću biti dostojan svojih prijatelja. I onda opet šutim.

Peto

Imam dlakavo dupe.

Post je objavljen 31.01.2007. u 13:24 sati.