Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muftiljihazizi

Marketing

a sadaaaaaaaa.... rekBu


Burek

Priprema:
1.Sitno sjeckani ljuk dobro izmiješajte sa posoljenim i popaprenim mesom.

2. Tijesto razvucite u tanke kore, poškropite ih uljem te ravnomjerno rasporedite smjesu i zavijte savijaču.

3. Stavite u zamašćenu posudu i pecite u pećnici na 180°C dok se ne zapeče.


Sastojci:
-jedan paket tijesta za savijaču
-500 g mljevene govedine
-250 grama mljevene svinjetine
-1 gljavica ljuka (kapulje)
-1 žljičica papra
-solj
-ulje
Trajanje pripreme:
120 min

Sljoženost pripreme:
3

Porijekljo:

Turska



Energetska vrijednost:
Kaljorično

Nutritivna vrijednost:
Masno i debeljo

Post je objavljen 29.01.2007. u 22:44 sati.