Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/photopublika

Marketing

trazim posel - honorarni posel


314

OGLAS mali
Stari, olinjali DTP-ovac, samostalan u poslu, školskog pristupa dizajnu, koji se polako iseljava iz dežele i vrača u Zagreb grad, potražuje, prije svega, honorarnu šljaku. Grafičkom djelatnošću se bavim cca 10 godina. Prošao sam skoro sve osim kaj se može proći i grafičkoj djelatnosti (od prijeloma, preko dizajna, do slaganja tiskovina na palete, veranje po binama i vješanja transparenata; aktivno sam sudjelovao u tehničkim izvedbama kampanja za više političkih stranaka ...).

Za eventualne poslodavce
Služim se prije svega PC platformom, Mac nije nepoznanica, ali na njemu nisam pretjerano radio. Od programa aktivno baratam s: Pagemakerom, Indesignon (cs i cs2), corel draw, photoshop, preps, office paketom (word, excell, powerpoint); a pasivno: quark, illustrator, freehand, dreamweaver, office paketom (access, publisher, visio). Još imam aktivno (samostalno) znanje rada na filmsetteru (osvjetljivanu filmova – Screen Katana), i pasivno na CTP-u (isto Screen). Od tehnika tiska poznate su mi sve osim flexo i tampo tiska. Tu i tam nekaj po fotkam, te se rezultati fotkanja mogu vidjeti na blogu.

Dio za one koje trebaju usluge jednog DTP-ofca; mogu ponuditi slijedeće sluge
->prijelom knjiga,
-> casopisa,
-> letaka,
-> memoranduma,
-> vizitki,
-> kalendara,
-> plakata,
-> cjenika,
-> i ostalih tiskovina

nadalje nudim:
-> priprema za tisak
-> dizajna logotipa i vizualnog identiteta ukljucujuci knjigu standarda sa uobicajenim elementima kao sto su verzije logotipa u bojama prilagodljivim raznim vrstama tiska sa pripadajucim bojama, prikaz tiska na memorandume, blokove, narudzbenice, racune...


Za sva ostala pitanja, detalje, referentne radove i ponude molim da me se kontaktira na mejl:
root [at] studio-propaganda [dot] com




Post je objavljen 29.01.2007. u 16:51 sati.