Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/doroti

Marketing

JA SAM MAMA

U mojoj torbici je uvijek paket vlažnih maramica (uz obične suhe), slijepljeni gumeni bombon, a do pola pojedena lizalica nalazi se u džepu moje jakne. Nosim razvučene hlače (jer sam u posljednje 4 godine nekako ili trudna ili debela poslije poroda, pa mi sve žao kupiti nove jer se tješim da ću uskoro izaći iz velikih brojeva). Znam svaku pjesmicu iz Hlapića, Fifi, Jagodice Bobice….
Moje vrijeme počinje u vrijeme spavanja.
Volim ružičastog medvjedića po imenu „Ružica“ i Bumbu, koji žive na polici u dnevnom boravku i vole me baš takvu kakva jesam.
Ono što mi zaokuplja misli su šmrkavi nosići i sitne rane po koljenima.
Vjerovatno ste me vidjeli u trgovini. Ja sam ona s mrljom na ramenu, neobojanom kosom i s otiscima prljavih cipelica na hlačama ili jakni. Ja sam ona koja trza na plač tuđeg djeteta, a kolica puni glupostima koja će musava ustašca razvući u osmijeh.
Ona sam koja može nositi voje djece odjednom i u isto vrijeme supermarketom gurati puna kolica, dok joj oko vrata visi torbetina, duda, ključevi i gumena igračka. Volim se igrati Lego kockicama i čitati Najljepše bajke svijeta.
Mogu biti na dvanaest mjesta odjednom i pričati nekoliko stvari u isto vrijeme. Mogu se odmarati i pospremati kuću istovremeno. I ništa mi nije teško, a moj život je tako lijep kada mi napola usnuli anđeli šapnu:“Mama, ja tebe vojim“

Nije original moj tekst ali sam to original ja!!!
Nekako kao da sam se sada tek probudila poslije 4 godine. Imam dvoje prekrasne djece, sina koji je prešao 3 godine i kćer od 1 godinu. Dani su mi bili skroz ispunjeni ni malo slobodnoga vremena.Sve polako dolazi na svoje mjesto. Dani su mi jednostavniji…. Moj gospodin muž ode na posao, mi još malo odspavamo, pa papamo pa u jutarnju šetnju.Jutro je prošlo, ručak je gotov već i pojeden, djeca su na popodnevnom spavanju i sada počinje moje vrijeme. Traje do 15 sati jer tada pripremam sve da dočekam svog čoeka.Obično čitam nešto ili surfam po internetu, a eto pomalo i pletem. Nisam baš još neki majstor ali baš kao i sve i to će doći s vremenom… Imamo kuću na selu koju jedva čekamo da sredimo, imamo i mali voćnjak koji muž jedva čeka da proširi…..
To sam vam ja.
Photobucket - Video and Image Hosting

OVO SU NEKI RADOVI...................

Photobucket - Video and Image HostingPhotobucket - Video and Image HostingPhotobucket - Video and Image HostingPhotobucket - Video and Image Hosting



Post je objavljen 29.01.2007. u 14:54 sati.