Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/selene7

Marketing

You say: one love, one life when it´s one need in the night..it´s one love...

Photobucket - Video and Image Hosting

Veliki višak slobodnog vremena. Problem? Nikad smijeh Ukoliko ga možete iskoristiti onako kako ste zamislili. Ja ne mogu. Trenutno sam u «kućnom zatvoru» zbog bolesti. Dva tjedna. headbangPrvi tjedan sam izgurala, tj. on je izgurao mene uz pomoć temperature i groznice.eek I sad kad je temperatura pala, a ja i dalje ne smijem van, pa čak ni u svrhu obrazovanja iliti edukacije, kamoli zabave, javlja se problem: što raditi?

Sve materijale za obrazovanje tj. edukaciju sam već proučila (što ne znači i naučila).

Istelefonirala sam sa svim živim i neživim osobama. O telefonskim računima, a posebno računima za mobitel ćemo nekom drugom prilikom. Nije uopće bitna činjenica da ja imam 4 bijedne kune na računu, a toliko poruka koje bih htjela poslati. Neka. Ima fiksni telefon. smijeh

Napisala sam tone (dugih) mailova ali odgovore još ne dobih. To mi je zato što ni ja ne odgovaram odmah. Nedostatak vremena. Sve se vraća, sve se plaća. Tako mi i treba.

Pročitala sam tone šitnih časopisa. Ukratko, gluposti. Do I care ako se Ecija Ojdanić prepucava s mužem preko žute štampe, ako je Nives Celzijus opet trudna, ako je netko od kvazizvijezda kupio nove čizme, napravio nove sise, prdnuo...? ludDo I care? No! Ali, davno sam to rekla i onda nakon nekog vremena shvatila da više ne znam ništa od tih informacija. Povremeno je ipak potrebno pranje mozga sličnim materijalima. nut

Gledam TV više nego ikad. Zapravo, u posljednjih nekoliko dana pregledala sam sve redom, što god se nudilo. Što iz razloga da prikratm vrijeme, što iz razloga jer se nisam mogla dići s kauča :) Dobro je to kad se uživite i pustite mozak na pašu :)

Pišem što stignem, kad stignem. Razmišljam sto na sat, tako da se možda to sve odrazi na učestalost mojih postova.

Slušam U2 po tko zna koji put. Ne može mi dosaditi njihova One. thumbup

Spavam, spavam, spavam. Ujutro, popodne, navečer, po noći...rolleyes I to će dobro doći za sve prošle i buduće neprospavane noći, a njih će biti.

A sad se ispričavam...idem spavati =) *laku noć!* mah


Post je objavljen 28.01.2007. u 23:44 sati.