Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/serenad

Marketing

Stižem, s ljubavlju

Danas sam jako hepi I skroz naskroz hiperaktivna. Sekica je preživjela prvi zadatak I zajedno se spremamo na Božićni bal. Lara zasad vodi (a Sirius joj je najveći obožavatelj I daje joj najviše podrške). Maya me spasila od ucjenjivanja (u sljedećem postu više o tome), Vlad I ja hodamo a moje prijateljstvo s Ameliom je sve bolje I bolje. Upoznala sam neobičnu I vrlo lijepu djevojku poi menu Elentari (mislim na tebe Arwen) I vrlo brzo smo se sprijateljile. Ide na četvrtu godinu I ima 14. Ne znam još puno o njoj ali imam osjećaj da nas nešto povezuje I da ću uskoro doznati puno više o njoj.
15.39.
-poljubac pod snijegom
Izašla sam u šetnju s Vladom ne očekujući da taj dan u prirodi donosi prvi snijeg I prvi poljubac. I dok ovo pišem u dnevnik I Amelia, Navanda, Nina I Elentari mi vire u dnevnik ja se još uvijek smješkam I rumenim. Vlad I ja smo se šetali pokraj jezera I pričali, pa ovaj, o nama. Najednom je počeo padati snijeg I cijeli Hogwarts je pobijelio.
-Ovo je jednostavno presavršeno.-prozbori on
-Št..?
Tad me poljubio I zagrlio me na jedno pet minuta. Osjećala sam se sigurno I zaštićeno u njegovom zagrljaju. Amelia I skupina hihotavih cura su prošle mimo nas I još se više hihotale, ali meni to nije bilo važno. VAŽNO MI JE BILO SAMO DA POSTOJIMO JA I ON I TAJ NAŠ ZAJEDNIČKI TRENUTAK.
17.48.
-još hihotavih cura
Poslije smo proveli još sat vremena zajedno (nedjelja je) , pa je on morao otići do svojih frendova na nekakav trening (neki bezjački sport). Ja sam se malo skitala dvorcem sa Chadom I Marcusom (pitali su me da li imaju šanse kod Amelie pa sam ih ja morala sat vremena uvjeravati da nemaju, pa sam usput srela Mayu, Dru, Lily I Laru.
Pokušala sam neprimjetno šmugnuti, ali to nije bilo moguće jer sam nosila svoje lakirane balerinke s malim potpeticama (koje lupkaju).
-Mehr mala, zar sin am htjela pobjeći?-upita me Lara
-Mehr?-uzvratim joj ja
-Ma nije važno. Pucaj, Što ima s tobom I Vladom?-odgovori I upita me ona
-Ovaj…-odgovorim ja I pobjegnem
I tada me iz čista mira pogodi jedna čarolija omamljivanja!


Post je objavljen 28.01.2007. u 19:20 sati.