Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/selene7

Marketing

Netko je jednom rekao...

Photobucket - Video and Image Hosting

Netko je jednom rekao:

Radite kao da vam novac nije potreban.
Volite kao da vam nitko nikad nije nanio bol.
Plešite kao da vas nitko ne gleda.
Pjevajte kao da vas nitko ne čuje.
Živite kao da je Raj na Zemlji.


Radite kao da van novac nije potreban. Krasna rečenica – utopijska. Bilo bi to prekrasno kad bi svi radili nešto samo zato što to vole, kad bi radili samo onda kada to sami žele, a ne iz potrebe. Koliko god mi to ne želimo priznati, novac JE važan i potreban, što znači da moramo raditi kao da nam je potreban. Ali ako se voli to što se radi, onda se ne radi samo zbog novca. :)

Volite kao da vam nitko nije nanio bol. To je teško, ali bilo bi lijepo tako voljeti, jer neka treća osoba nije kriva za bolnu prošlost, a to je možda osoba koja neće nanijeti bol. Jer, kakvog smisla ima voljeti uopće ako stalno mislim na nekoga tko mi je nanio bol? Ta osoba nije toga ni vrijedna, i zato se s ovim slažem. :)

Plešite kao da vas nitko ne gleda. I da i ne. :) Kad mi se pleše, plešem i uživam u tome maksimalno. I onda vrijedi ovo “Pleši kao da te nitko ne gleda”. No, znate i same da je nekad baš gušt plesati kad vas netko gleda. :)

Isto vrijedi i za “Pjevajte kao da vas nitko ne čuje”.

Živite kao da je raj na Zemlji. You wish! I to bi bilo lijepo, živjeti kao da problemi ne postoje, a postoje na svakom koraku, kao da prepreka nema, kao da je sve divno i krasno. Samo, o nama ovisi koliki će ti problemi biti i s kolikom lakoćom preskačemo prepreke. Možda je onda i moguće tako živjeti. :) U svakom slučaju, uživati u trenutku (neki već znaju) je moj životni moto, pa se i on može ukomponirati u ovu rečenicu.


Post je objavljen 25.01.2007. u 15:22 sati.