Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/catvulgaris

Marketing

PD Željezničar u mraku- kuglaši Lokomotive "uzeli" struju i vodu

Već duže vrijeme u tijeku je sapunica u kojoj su glavni akteri Planinarstvo Društvo Željezničar (svi odsjeci), vlasnik kuglane Lokomotive i susjedni lokal upućenima poznatiji kao "kod tete Milice"..

Zašto ovo tu pišem- zato šta su naši susjedi kuglaši (tj kolko mi je poznato barem jedan- vlasnik ne bih htjela generalizirati) sad stvarno pretjerali, a kraj ove sage se ne nazire.

Naime već prije duže vremena mi u Želji smo uskraćeni za wc (koji se nalazi u hodniku kroz koji prolazimo da bi došli u naše prostorije) i vodu. I to ne vodu zato šta npr ne možemo do pipe jer je zatvoren wc il tako nešto, nego su ventili "misteriozno " odlučili ne propuštat tu dragocjenu tekućinu u pravcu prostorija Željezničaraca, tako da naše pipe više čak niti ne kapaju.

Sa time smo se još nekako nosili, a ionako je tu teta Milica nas žedne napoji i hranjivijim tekućinama od vode, a u taj nama srcu prirasli lokal trčarali smo obavljati osnovne fiziološke potrebe.

Uvidjevši da takve sankcije očito nisu dovoljno drastične, naš susjed u istoj zgradi, kat ispod, odlučio je popričati i sa električnim vodovima koji su isto "misteriozno" odlučili stati na njegovu stranu, te ni utičnice više nisu ono što su nekad bile. (a ovo samo potvrđuje onu tezu od kuda struja dolazi "iz utičnice"..). Nema struje. Već par tjedana.

Održan je mirni prosvjed, upućeni su apeli odgovornim institucijama, no dugoročnog (a bogme ni onog kraćeg kora) rješenja još nema. Čak ni kad jednog dana elektra dobije sudski nalog- koji treba za djelovanje ako sam dobro skužila- i konačno nam vrati naklonost električnih vodova, vrlo je vjerojatno da će oni zaslužni za ove prvotne boljke, vrlo jednostavno opet slučajno isčupati pokoju žicu ili odšarafiti osigurač.
Zašto?

Pa jel je pristup svemu tome baš u prostorijama kojima nemamo pristup i mi smo nemoćni..

Nadamo se skorom happy endu (kako i priliči svakoj sapunici), a do tada se snalazimo u romantičnom okruženju svijeća (i u 21. stoljeću treba to ponekad očito iskusit) uz pokoji tehnološki napredni dodatak kao što su čeone lampe.

Kako je bilo na jučerašnjoj godišnjoj skupštiti Alpinističkog društva Željezničar možete vidjeti na priloženim fotkama..

Pročelnikov govor:


Nadzorni odbor:


Ostali Željezničarci..


Čitanja godišnjih izvješća pod čeonkama:




PS- napominjem još jednom da ne svaljujem krivicu na sve korisnike kuglane

Post je objavljen 25.01.2007. u 10:44 sati.