Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novogodisnjeludilo

Marketing

Dragi prijatelji by Atlantida

Dugo me već nije bilo na zajedničkom blogu, razlozi su uglavnom privatne naravi, a ne želim vas nepotrebno gnjaviti njima. Ali tu sam. I čitam redovito, pa slijedom toga, imam i prijedlog.
Pošto je završilo Novogodišnje ludilo, bilo bi zgodno da maknemo ovu pozadinu. Razmišljala sam čime je zamijeniti, pa mi je pala zgodna ideja na pamet. Recimo, da svaki od partyblogera koji ostavljaju tragove na blogu pošalju sličicu "sebe" s potpisom. Recimo, Zg baba će staviti sliku Merlinke i napisati Zg baba, ili Merlinka, po želji. Ja bih recimo stavila sliku Claudie Shifer (tako sam registrirana na gmailu:)))), s potpisom Atlantida. Pa kada bi svatko od vas poslao po sličicu, mogli bi dobiti zgodnu mozaičnu naslovnicu. Ispod može ostati ova boja, ili zelena?
Ovo je samo prijedlog, sada ste vi na redu. Što mislite?????
Također bi mogli preimenovati Novogodišnje ludilo u Zajedničko ludilo, ili samo Ludilo, ili ... prijedlog????

Vidim da ste se prošli tjedan raspisali o razlozima otvaranja bloga. Ja sam o tome već pisala na matičnom blogu, a sličan je kao i Ljubičin. Saznala sam da pater Luka ima svoj blog, željela ga komentirati i u nedostatku informatičkog znanja, otvorila sam blog. Tada sam poslala knjigu Sablasno putovanje urednicima na čitanje i kada sam po tko zna koji put dobila odbijenicu, odlučila sam je podijeliti s blogerima. Prvo me čitao Hrvoje iz Bj, moja Ljubica, navratio bi još ponetko, a zatim sam upoznala Ledenu, Borgmana, pojavio se Grof, Pošemereni, odjednom sam pronašla društvo, ekipu, prijatelje... Ne mogu vam opisati kako sam se osjećala kada sam shvatila da sve ono čime sam zakinuta živeći u ovoj sredini (neprilagođena mala), odjednom sam dobila na sasvim neuobičajen i neočekivani način. Moram se pohvaliti da već imam podosta blogoprijatelja, oprezno upoznajem nove, jer mi blog već oduzima puno vremena (pitajte mog muža ako mi ne vjerujetenaughty).

A sada da odradim godišnji iz snova (e, kad bi se ostvario...)
Dakle, ništa glamurozno. Tek društvance sa odličnim smislom za humor, veseljaci svi odreda, gitara, brodić, bauljanje Zadarskim arhipelagom (može i šire), pristajanja u pješćanim uvalama koje zjape puste, a kristalno čisto more čeka samo na nas. Hranimo se morskim specijalitetima, pijemo crnjak (govorim u svoje imewink), a svake večeri pristajemo u luku, šminkeraj, odlazak na večeru, kasnije na plesnjak (svi odlično plešemo!!!!). Zabava do sitnih sati. Zatim povratak na more. Kako je to godišnji iz SNOVA, vrijeme je besprijekorno, toplo, more toplo, lahor pirka tek na večer, nebo posuto zvijezdama... Dakako, na brodu vlada anarhija, što će reći, nema pravila, nema tko je glavni, nema naređivanja (kao što vidite, nisam ljubitelj autoriteta), nego svatko po svom guštu.
Predbilježbe su u tijeku. Požurite, jer brod ima ograničen broj putnika, a preporuka je da se prijavi barem jedan profesionalni kuhar.
Jesam li spomenula da su i sponzori dobrodošli?
Ako se netko možebitno pita što s djecom... oni su na brizi i ljubavi svoje voljene bake koja će rado uskočiti i s veseljem se brinuti za drage joj unučićecerek.
Toliko za sada.
Još pusa za kraj i ... prijavite sesmijehpartysmokinthumbup

Post je objavljen 24.01.2007. u 14:56 sati.