Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miljevci

Marketing

Etotiti i nutena-ti protiv stresa -made in Miljevci

Odlučio sam vas darovat ,i to savjetom,iako sam protivnik bilo kakvih pametovanja i diljenja pameti.Ali ne bi ja da to nije puno lip i dobar savjet;a tek zdrav.
Svjedoci smo svega i svačega,pa tako uz ove nove razvoje i tehnologije idu i nove bolesti.
E pa jedna od najgorih koja se onako na prvi pogled i ne vidi,neki je i ne priznaju –je STRES.
Šta bi to bilo,uglavnom vako:svi mi imamo neki limit i kad ideš priko toga ,bilo fizički,bilo psihički ,odnese vrag motor i dođe do prigrijavanja.Lako je to kad se to desi jednom ,pet ili10 puta ali kad je to konstanta onda –jebiga.
I zato ću ja vama reć lik,i to besplatno.
Al prvo moram kazat kako sam ja do toga doša.
U one dana dok san bija student bila je aktivna kladionica ,ova ili ove, sportska.I kladija se svak živ,muško ,žensko,Mijo,profesor Matošin (on se kladija da će popit 2 litre na dušak),voditelj doma Marin (još čeka da platim sobu)…
I tu je bilo toliko zbrke,nervoze da bi teletekst s rezultatima staja i kad su se igrale utakmice svjetskog prvenstva tj. Hrvatska-Njemačka (moš mislit).Dobro.
I tako sam ti ja ima jednog prijatelja koji je u svemu tome ispliva na površinu u biti ka pokusni kunić šta se tiče ove stvari.Njemu je valilo za 17 500 kuna samo jedan par i sve do zadnje 2-3 minute nije dobro sta.I kad je napokon rezultat bija kako je tribalo,svi su eksplodirali od sriće i veselja ( i budućih tura),on je mrtav ladan reka;"Eto ti te".
I ne bi možda tu bilo ništa čudno da se sličan slučaj nije ponovio za par dana ,ali ovaj put za manju lovu( 5-6 tisuća).E tad je reka(kad je dobija):"Nu te na".
I onda sam ja svatio da je to u biti nekakav lik,samoterapija protiv uzbuđenja,nervoze,ovog suvremenog žrvnja šta melje i melja.
Dakle kad si umoran,sve ti ide nizbrdo,žena oli cura te ljuti,starci prigovaraju,posa ne ide kako triba,dica ti side na glavi,ocjene nevaljaju itd,itd. onda samo rečeš ako je manji problem u pitanju-NU TE NA,a ako je veći onda ETO TI TE i nema rođo više stresa.
Ovo će za koju godinu biti ko joga ,ili aerobik imat će sljedbenike;etotite i nutena-te,a za vas sve fraj i još made in Miljevci.
Živili i veseli bili,smrikovaču pili


Post je objavljen 23.01.2007. u 23:46 sati.