Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/razoblade

Marketing

a o meni ne znate.....

1. Ne vjerujem u boga. Mislim da je to najvažnije što trebam reći jer me to oblikovalo kao osobu. Da pojasnim, ne vjerujem u kršćanskog boga, muslimanskog niti ijednog drugog, što ne znači da smo postali sami od sebe, imam i ja svoju teoriju

2. Nije me briga za apsolutno ništa što ćete reći o meni, osim ako mi ne značite puno, ali inače sam hladnokrvna na primjedbe, dakle, ako se ikad rasplačem na neku vašu primjedbu, puno mi značite!

3. Užasno sam tvrdoglava. Nikad ne popuštan pred nikim, što je mana koliko i vrlina. Jako mi je teško ponekad zbog toga pričati s ljudima.

4. Po prirodi sam vedra osoba, i nisam nešto strašno tužna ili u depresiji, jednostavno pokušavam prihvatiti svijet kakav jest, ali ima dana i kad mene hvataju žute minute, a onda...uf...moji tekstovi su razultat mojih razmišljanja, a ne depresija, po prirodi sam inače optimist....

5. Volim i opraštam. Trebate stvarno biti užasna osoba da vas ja zamrzim, jer sam jednostavno nesposobna mrziti. Uvijek sve opraštam, što god da mi učinili, ali nisam opet toliko naivna, ako vam ikad rečem :''forgive, but never forget'', znajte da ste u sranjima, jer će vam jednog dana doći u naplatu to što ste mi učinili. A naplata je poprilično neugodna, vjerujte mi, samo trebate kapnuti onu kap koja će preliti čašu i oprostiti se sa životom. Prava sam vještica što se toga tiče.

štafetu predajem mojim čitateljima:
sara; anđeo sa greškom; @naliz@ iz bliza; matea9222; crazy,lonely, happy girl, Sophie Wolf (koja je već napisala, ali nema veze!)




Post je objavljen 23.01.2007. u 21:58 sati.