Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blackcat15007

Marketing

Od poljubaca dijete raste, od batina se smanjuje......

Od poljubaca dijete raste,
Od batina se smanjuje…..

Nedavno sam to pročitala na jednom plakatu i „bacila “ se u razmišljanje.
Koliko djece na ovom je sretno? Zašto postoje djeca koja su napuštena od svojih roditelja? Zašto je svijet tako okrutan? Kakvi su to roditelji koji tuču svoju djecu?........i još mnogobrojna pitanja prošla su mi glavom.
Danas je jako teško naći dijete koje je 100% sretno i zadovoljno sa svime……..To je jako teško i trebalo bi se postaviti pitanje da li takvo dijete uopće postoji, da li je postojalo ili da li će postojati.

Image Hosted by ImageShack.us
Svi smo mi sretni ali sigurno ne 100% jer ipak postoji nešto što nas muči i što stvara osjećaj tuge i nesreće u nama……..Jer život nam pruža sretne i tužne trenutke i ne možemo da biramo jer da možemo sigurno bi htjeli da samo sreća vlada ovim svijetom i to bi bilo baš lijepo…..
Svijet je takav kakav je i teško da ga možemo promijeniti ali možda ipak postoji nešto što se može promijeniti……
Svako dijete trebalo bi rasti i odrastati u okolini svojih roditelja, usreći i ljubavi, u razumijevanju i nadi…………No da li je to doista tako i da li svako dijete tako raste ili ne? Ne znamo ili možda i znamo.

Od poljubaca dijete raste,
Od batina se smanjuje…..

Sa sigurnošću mogu reći da postoje djeca koja tako ne odrastaju. Ne odrastaju u okolini svojih roditelja,sreći,ljubavi,razumijevanju,nadi,……. Njima je potrebna pomoć jer takva djeca trebaju barem na tren spoznati kako je to kad si voljen, kad si sretan i kad imaš toplinu obiteljskog doma. Jer dijete koje je raslo bez ljubavi, sreće,razumijevanja,topline obiteljskog doma ima sasvim drugačiji pogled na život za razliku od onih koji su sve to imali.
I za kraj…..
Uvijek će postojati sretna i nesretna djeca, tužna i vesela djeca, djeca koja su rasla u toplini obitelji i ona koja nisu ali isto tako uvijek će postojati da svako dijete drugačije gleda na svijet i na okolinu oko sebe.

To je moje mišljenje.

.cat.


Post je objavljen 27.01.2007. u 22:06 sati.