Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supergirl121

Marketing

Hy! Supergirl se nije dugo javljala...morala je spasiti svijet!!!

Hey hey najdraži ljudi moji. Šta ma, ha? Vjerojatno su neki od vas uvrijeđeni zato kaj nisam duugo pisala ni komentirala. Ovog puta imam dobar razlog. Vratila sam se doma tek u nedjelju (onu prije 8 dana). Kanila sam tada napisat post al sam onda shvatila da imam par vježbenica praznih i hrpetine zadaća. Morala sam se bacit na posao i zagrijat stolicu. Bar sam se svega toga rješila.

Počela je dakle, prije tjedan dana, škola. Kako ja mrzim tu ustanovu, Bože. Bilo je sigurno lijepo živjet kao seljak prije doba Marije Terezije. Tada u Hrvatskoj nije bilo obavezno ič u školu...blago toj djeci. Makar ne mogu reči da su kasnije završili kao bogati zemljoposjednici li tako nešto. No ko će se sad zamarati sa prošlošću, bitna je budučnost.

Danas sam u školi zaradila 4 iz matke. SLučajno sam krivo prepisala jedan zadatak i eto! Moja mi je draga profesorica uvalila 4, a da nije ni htjela poslušat moju ispriku kao sam umjesto 30 napisala 3. Oh moj Bože. Ta bi napša profesorica trebala više iskazivat malo suosječanja...il nas bar pohvaliti, a ne samo prigovarati. A čovjek bi rekao da je postala suosječanija otkad joj je umro muž ali ne, ona je baš drska i stroga. Draga profesorice, imam jedan savijet za vas: povežite se malo više s učenicima. Razumijte ih, pokušajte im pomoći. Izgubit ćete status jedne od najgorih profa na školi.

E sad se više neću petljat u školu....previše u ovom postu posvečeno je njoj. A samo mi kvari život.

Dosadno mi je...idem si mail provjetit. Sve ću vas užasno iskomentirat...čim uhvatim vremena. Pussek!

mahwavemahwaveroflhrvatskaheadbangsmijehpuknucupartyludzujonutmahmahmahmah

Post je objavljen 22.01.2007. u 14:36 sati.